Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

Nyílt lízinges céges személyautóra miért igényelnél vissza 50% lízing ÁFA-t, ha 90%-ot is elszámolhatsz és ugyanúgy (szinte) nincs munkád vele?

Kisteherautódra is számold el útnyilvántartással a lízing-, üzemeltetés- és dízel ÁFA-t úgy, hogy szakértőnk elkészíti helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod tervezetét! 

Ne hagyd ki a magánautód céges útjait se elszámolni és csökkentsd legálisan a házipénztáradat segítségünkkel!

Mi vagyunk azok, akik 2005 óta csak útnyilvántartással foglalkoznak, Magyarországon már 7 264 cégnél összesen 15 671 autóra a mi NAV-álló útnyilvántartó programunkkal készült el az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény!

A napi visszajelzésekből azt vettük észre, hogy sokan úgy is lusták elkészíteni az útnyilvántartásukat, hogy céges személyautóra vagy kisteherautóra jó sok ÁFÁ-t lehet visszaigényelni, vagy éppen a magánautó céges használatának elszámolásával legálisan lehet csökkenteni a házipénztárat!

Az új online útnyilvántartónkat úgy csináltuk meg, hogy szakértőink is elkészíthessék az ügyfél helyett a NAV-álló útnyilvántartás tervezetét, amit minden hónapban átadunk, és akár visszamenőleg is el tudunk készíteni. Az átadás előtt közel 70 logikai ütközést is ellenőrzünk!

Miért bíznád az útnyilvántartásod elkészítését olyanra, aki nem ért hozzá és púp a hátán az egész? Mi örömmel és lelkesedéssel csináljuk, mert ezt szeretjük!

Ennek a szolgáltatásnak a titka, hogy online útnyilvántartó programunk bármilyen rendszerrel összeköthető: utakat rögzítő mobil appunkkal, számlázóval, könyvelőprogrammal, beépített GPS-szel, CRM rendszerrel, tankolási számlákkal, bármivel.

Természetesen egyéb módon is átadhatod számunkra az adatokat, nem probléma.  

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és olyan személyre szabott árajánlatot küldünk részedre, ami legalább háromszorosan megtérül neked!

Munkaerőhiányban ez pont jól jön: legális adómegtakarítás (szinte) munka nélkül – diszkrét, profi és hatékony szolgáltatóval ›› megéri!

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

Már iPhone, Android és Windows Phone okostelefonos alkalmazással is rögzítheted adataidat, majd a többit szinkronizálással egyesítheted és szerkesztheted a számítógépeden!
kipróbálom