Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

  • Nyílt lízinges vagy tartós bérletes céges személyautóra miért igényelnél vissza 50% lízing vagy bérleti díj ÁFA-t, ha 90%-ot is elszámolhatsz és ugyanúgy (szinte) nincs munkád vele?
  • 3.5 t alatti kisteherautódra is számold el útnyilvántartással a lízing-, üzemeltetés- és dízel ÁFA-t! Szakértőnk elkészíti helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod tervezetét! 
  • Ne hagyd ki a magánautód céges útjait se elszámolni és csökkentsd legálisan a házipénztáradat segítségünkkel!
  • Egyéni vállalkozóként 500+ km havi úttal bízd szakértőnkre az útnyilvántartás tervezeted!

Mi vagyunk azok, akik 2005 óta csak útnyilvántartással foglalkoznak. Magyarországon már 21271 cégnél összesen 28129  autóra a mi NAV-álló útnyilvántartó programunkkal készült el az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény!

A napi visszajelzésekből azt vettük észre, hogy sokan úgy is lusták elkészíteni az útnyilvántartásukat, hogy céges személyautóra vagy kisteherautóra jó sok ÁFA-t lehet visszaigényelni, vagy éppen a magánautó céges használatának elszámolásával legálisan lehet csökkenteni a házipénztárat.

Az új online útnyilvántartónkat úgy csináltuk meg, hogy szakértőink is elkészíthessék az ügyfél helyett a NAV-álló útnyilvántartás tervezetét, amit minden hónapban átadunk, és visszamenőleg is el tudunk készíteni- akár rövid határidőre! Az átadás előtt közel 70 logikai ütközést is ellenőrzünk – mintha egy beépített NAV ellenőr lenne a programban, ami Neked dolgozik és a Te érdekeidet nézi!

Ennek a szolgáltatásnak a titka, hogy online útnyilvántartó programunk bármilyen rendszerrel összeköthető: utakat rögzítő mobilalkalmazásunkkal, számlázóval, könyvelőprogrammal, beépített GPS-szel, CRM rendszerrel, tankolási számlákkal, bármivel.

Természetesen egyéb módon is átadhatod számunkra az adatokat, nem probléma. Mondunk is egy jó példát erre:

Szeretnéd a Google Timeline-on vezetett útjaidat útnyilvántartássá alakítani?

Részletesen bemutatjuk, hogyan exportáld a Google Timeline-ban található helyelőzményeidet a Google Takeout segítségével. Amint ezzel készen vagy, csupán annyi dolgod van, hogy elküldöd nekünk a kinyert fájlt, amiből szakértőink segítenek Neked 100%-ban NAV-álló útnyilvántartást készíteni.

Milyen adatokra lesz szükségünk Tőled?

  • autód adatai, fogyasztása,
  • gyakran látogatott partnereid listája (névvel és címmel),
  • rendszeres napi útjaid listája,
  • tankolásaid adatai (hely, időpont, tankolt mennyiség és a fizetett végösszeg),
  • szabadnapjaid listája, amikor nem dolgoztál,
  • autód év eleji, hó végi és tankoláskori km óra állásai.

Miért bíznád az útnyilvántartásod elkészítését olyanra, aki nem ért hozzá és púp a hátán az egész? Mi örömmel és lelkesedéssel csináljuk, mert ezt szeretjük!

“De ez nem aggályos a NAV részéről?”

Nem! Ez pontosan ugyanaz, mintha a titkárnődnek vagy a könyvelődnek adnád át az útnyilvántartásod elkészítését. Csak mi egy profi szolgáltatás keretén belül adjuk át neked az útnyilvántartás tervezetét (olyan, mint az adóbevallásod tervezete) amit a programunkból Te fogsz kinyomtatni – miután átnézted. Egyre többen bíznak meg minket azzal is, hogy meglévő, nem a mi programunkkal készült útnyilvántartásukat digitalizáljuk, vagy éppen a NAV revízió előtt ellenőrizzük le a 70 féle logikai ütközést kiszűrő algoritmusunkkal. Ezeket az esetek 90%-ban ki is kell javítani, mellyel jelentős büntetést spórolunk meg ügyfeleinknek. :)

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és olyan személyre szabott árajánlatot küldünk részedre, ami legalább háromszorosan megtérül neked.
Vagy ismerd meg útnyilvántartó programunkat!

Betöltés folyamatban...

Adatkezelési tájékoztató