Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

Elkészítjük helyetted NAV-álló útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed

  • Nyílt lízinges céges személyautóra miért igényelnél vissza 50% lízing ÁFA-t, ha 90%-ot is elszámolhatsz és ugyanúgy (szinte) nincs munkád vele?
  • 3.5 t alatti kisteherautódra is számold el útnyilvántartással a lízing-, üzemeltetés- és dízel ÁFA-t! Szakértőnk elkészíti helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod tervezetét! 
  • Ne hagyd ki a magánautód céges útjait se elszámolni és csökkentsd legálisan a házipénztáradat segítségünkkel!
  • Egyéni vállalkozóként 500+ km havi úttal bízd szakértőnkre az útnyilvántartás tervezeted!

Mi vagyunk azok, akik 2005 óta csak útnyilvántartással foglalkoznak. Magyarországon már 8 010 cégnél összesen 16 384 autóra a mi NAV-álló útnyilvántartó programunkkal készült el az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény!

A napi visszajelzésekből azt vettük észre, hogy sokan úgy is lusták elkészíteni az útnyilvántartásukat, hogy céges személyautóra vagy kisteherautóra jó sok ÁFÁ-t lehet visszaigényelni, vagy éppen a magánautó céges használatának elszámolásával legálisan lehet csökkenteni a házipénztárat!

Az új online útnyilvántartónkat úgy csináltuk meg, hogy szakértőink is elkészíthessék az ügyfél helyett a NAV-álló útnyilvántartás tervezetét, amit minden hónapban átadunk, és visszamenőleg is el tudunk készíteni- akár rövid határidőre! Az átadás előtt közel 70 logikai ütközést is ellenőrzünk! Mintha egy beépített NAV ellenőr lenne a programban, ami Neked dolgozik és a Te érdekeidet nézi!

Ennek a szolgáltatásnak a titka, hogy online útnyilvántartó programunk bármilyen rendszerrel összeköthető: utakat rögzítő mobil appunkkal, számlázóval, könyvelőprogrammal, beépített GPS-szel, CRM rendszerrel, tankolási számlákkal, bármivel.

Természetesen egyéb módon is átadhatod számunkra az adatokat, nem probléma.

Miért bíznád az útnyilvántartásod elkészítését olyanra, aki nem ért hozzá és púp a hátán az egész? Mi örömmel és lelkesedéssel csináljuk, mert ezt szeretjük!

– “De ez nem aggályos a NAV részéről?”

Nem! Ez pontosan ugyanaz, mintha a titkárnődnek vagy a könyvelődnek adnád át az útnyilvántartásod elkészítését. Csak mi egy profi szolgáltatás keretén belül adjuk át neked az útnyilvántartás tervezetét (olyan, mint az adóbevallásod tervezete) amit a programunkból Te fogsz kinyomtatni – miután átnézted. Egyre többen bíznak meg minket azzal is, hogy meglévő, nem a mi programunkkal készült útnyilvántartásukat digitalizáljuk, vagy éppen a NAV revízió előtt ellenőrizzük le a 70 féle logikai ütközést kiszűrő algoritmusunkkal. Ezeket az esetek 90%-ban ki is kell javítani, mellyel jelentős büntetést spórolunk meg ügyfeleinknek. :)

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és olyan személyre szabott árajánlatot küldünk részedre, ami legalább háromszorosan megtérül neked.
Vagy ismerd meg útnyilvántartó programunkat!

Adatkezelési tájékoztató

RoadRecord mobilapp iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
App
Apple App store
Google Play store