Széchenyi Lízing MAX + útnyilvántartás = Menetlevél nélkül a 100% lízing és dízel ÁFA-ért

Utoljára frissítve: 2023.08.22.

Kis- és középvállalkozások kisteherautó beszerzésére a népszerű Széchenyi Lízing GO!-t a Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukció váltotta, ami továbbra is rendkívül kedvező feltételek mellett igényelhető. Ez már önmagában is jó hír, mi azonban még csábítóbbá tesszük Neked. Szeretnéd tudni, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Széchenyi Lízing MAX+-ból? Tarts velünk!

széchenyi lízing max+

Széchenyi Lízing MAX+ igénylés

A Széchenyi Lízing MAX+ haszongépjárművekre és egyéb tárgyi eszközökre használható fel, kivéve a 25 M Ft + ÁFA összeget meghaladó vételárú valamint a pick-up-nak, terepjárónak vagy quad-nak minősülő kishaszongépjárművek finanszírozása.
Az ajánlat a legtöbb vállalkozó számára azért kecsegtető, mert a Széchenyi Lízing MAX+-hoz biztosított kiemelt mértékű állami kamat- és kezelési költségtámogatás miatt a vállalkozás által fizetendő nettó kamat fix 5%/év, a nettó kezelési költség pedig 0%/év, a lízing teljes futamidejére.

A Széchenyi Lízing MAX+ kérelmed tervezetét már online is előkészítheted, hogy lerövidítsd az irodai ügyintézést. Jó tudni viszont, hogy az igénylést benyújtani és véglegesíteni minden esetben csak a VOSZ, a területi kereskedelmi- és iparkamarák, valamint a KAVOSZ Zrt. kijelölt irodáiban tudod.

Széchenyi Lízing MAX+ és útnyilvántartás: a páratlan páros

Útnyilvántartással a 3,5 tonna alatti kisteherautók költségei (pl. üzemanyag- és szervízszámla) menetlevél nélkül is elszámolhatóak, amennyiben a sofőr saját árut szállít, vagy nem szállít árut. Ha Te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor a dízel- és lízing ÁFA visszatérítés 100%-ára is jogosult lehetsz, mivel a haszongépjárművek általában 100%-ban céges használatban vannak és ezen a területen nincs lehetőség az 50%-os átalányadó fizetésére.

A RoadRecord útnyilvántartó program segít abban, hogy kézi menetlevél vezetése helyett mobilapplikáción rögzítsd útjaidat automatikusan menet közben, ezen felül pedig a lízing- és dízel ÁFA 100%-át is elszámolhasd. Kisteherautós ügyfeleink autónként átlagosan 2.100.000 Ft-ot spórolnak útnyilvántartással évente, amely összegnek minden cégnél megvan a helye.

Mi az összefüggés az ÁFA elszámolások és a kisteherautó használata között?

Minél drágább a haszongépjárműved, annál több lízing ÁFA-t tudsz elszámolni és minél több céges utat mész, annál több dízel ÁFA-t tudsz leírni. A RoadRecorddal a menetlevelezéssel töltött időt is teljes automatikusra válthatod, anélkül hogy bármilyen eszközt kellene az autódba építeni.

Ha bizonytalan vagy, mert Te vagy a könyvelőd még nem tud erről a viszonylag új lehetőségről, mutasd meg ezt neki. Ezt azért is mondjuk, mert rengeteg kisteherautós ilyenkor döbben rá arra, hogy milliókat spórolhat útnyilvántartás vezetésével, ami a RoadRecordnál 100%-ban NAV-álló és havi 7 percedbe kerül.

Ráadásul 14 napig teljesen ingyen, mindenféle kötelezettségtől mentesen kipróbálhatod programunkat!

Kipróbálom a RoadRecordot!

NAV-álló útnyilvántartás mobilon

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere