4 féle útrögzítési mód a RoadRecord applikációban

2021.10.21.

Útrögzítési módok útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény vezetéséhez

A manuális útrögzítés mellett már 3 különböző módon van lehetőséged az utadat automatikusan rögzíteni:

  • Autós Bluetooth figyelése
  • Telefontöltés figyelése autóban
  • Autó mozgásának figyelése

A RoadRecord automata útrögzítési módjait használva nem vagy állandóan megfigyelve, az aktuális érkezési pontodat köti össze a szerverünk az előző érkezési ponttal. Éppen ezért sem a telefonod akkumulátorát, sem pedig a mobilinternetedet nem meríti.

Találd meg a profilodhoz leginkább illő rögzítési módot, hogy problémamentessé váljon az útnyilvántartás kérdése!

Hó végén a webes felületen nagy képernyőnél is összeállíthatod az útnyilvántartásodat, valamint az elmaradt utakat is tudod ott pótolni.

Útnyilvántartás téves rögzítések, felesleges funkciók és többletmunka nélkül, ami a tökéletes megoldást jelentheti többek között a nyílt lízingeseknek, kisteherautósoknak, vagy azoknak, akik magánautót használnak üzleti célra – utóbbiaknak kiküldetési rendelvényt kell használniuk.

Okos útnyilvántartó program

A járműkövetéssel és más appokkal ellentétben nem kell az automatikusan rögzített utakat egyesítened, szétválasztanod vagy kiegészítened. Az online programban pedig havonta 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásodat.

Az intelligens útajánlás funkcióval automatikusan kiegészítheted a hiányzó utakat. A RoadRecord egyedülálló mesterséges intelligencián alapuló útajánlási funkciója NAV-álló útnyilvántartás-tervezetet készít hiányzó útjaidra. Csak állíts be néhány paramétert és a RoadRecord gépi tanulás segítségével gyorsan elkészíti útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetedet.

Nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy biztosan 100%-ban NAV-álló legyen.

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere