Online számlázás és útnyilvántartás egy mozdulattal?

2020.02.12.

Online számlajelentés

2020-ban az online számlajelentés kiterjesztése miatt már azok a vállalkozások is online számlázásra váltanak, akik eddig még ragaszkodtak a kézi számlázáshoz vagy halogatták az áttérést.

Ha Te is most térsz át online számlázásra, akkor vizsgáld meg, hogyan tudod üzletviteledet hatékonyabbá tenni az áttérés segítségével!

online számlázó útnyilvántartó program

Vannak olyan vállalkozási területek, ahol a számlázás és az üzleti célból megtett útvonal szinte megegyezik. Többek között például ilyen területek a szerelési és kivitelezői szolgáltatások.

Képzelj el egy olyan világot, ahol a vállalkozók kiállított számláinak címzettjei az adott napon be is kerülnek az útnyilvántartásba, megkímélve őket attól, hogy kétszer dolgozzanak!
Így időt takarítanak meg, amit fontosabb, bevételszerző tevékenységeikre fordíthatnak.

90-100% lízing ÁFA visszaigénylés útnyilvántartó programmal

Akik eddig időhiány miatt nem vezették az útnyilvántartást, ezzel a módszerre többé nem kell lemondaniuk a lízing ÁFA nagy részéről vagy céges útjaik elszámolásáról. Sőt, a RoadRecord online programmal akár visszamenőleg is könnyedén pótolhatják útnyilvántartásukat vagy kiküldetési rendelvényüket!

Az online számlázás és a RoadRecord Online útnyilvántartó program ezt teszi lehetővé az utak importálása funkció segítségével.

A számlázóprogramból exportált, majd az útnyilvántartó programba importált utakat később kiegésztheted és szerkesztheted a pontos eredmény érdekében. Végül pedig a 70 féle logikai ütközés kiszűrése után nyomtathatod is NAV-álló bizonylatodat.

Ugye milyen egyszerű?

Hamarosan pedig már importálni sem kell, mert integrációs partnereink online számlázóinak használata esetén az adatok átvitele teljesen automatikusan történik majd.

Figyeld híreinket, hogy melyik számlázó programokkal lépünk együttműködésre!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere