Könyvelő, aki azt nézi, hogyan marad több pénz a zsebedben

2023.10.26.

Egyéni vállalkozóként vagy kis- és közép vállalkozás vezetőjeként biztosan Te is olyan megbízható könyvelőre vágysz, aki a bizonylatok rögzítésén és a bevallások, beszámolók pontos elkészítésén túl képes eligazodni a jogszabályok tengerében és tanácsaival segít optimalizálni céged kiadásait. Egy jó könyvelő nem azt nézi, hogy ő hogyan úszhatja meg könnyen a könyvelésedet, hanem azt, hogy Te, az ügyfele, hogyan spórolhatsz többet.

Álmaid könyvelőjét azonban nem könnyű megtalálni. Ha most induló vállalkozásodhoz keresel megbízható könyvelőt vagy éppen váltani szeretnél, akkor van egy tippünk!

Létezik egy alkalmazás, a Bookkeepie, amely összehoz a számodra tökéletes könyvelővel, akire bátran rábízhatod vállalkozásod pénzügyeit.

A Bookkeepie-t neked találták ki,
  • ha olyan könyvelőt, bérszámfejtőt vagy adótanácsadót keresel, akiről hozzád hasonló vállalkozók kiváló értékelést írtak,
  • ha szeretnél időt spórolni, és a felesleges telefonok, találkozók helyett, akár 24 óra alatt megtalálni a megfelelő könyvelőt,
  • ha irreális díjak helyett valós piaci áron szeretnél megbízást adni.

Az oldalon amellett, hogy meglévő vagy most induló vállalkozásodhoz találhatsz könyvelőt, kérdezni is tudsz a szakértőktől.

De ha éppen elégedett vagy a könyvelőddel, és nem szeretnél váltani, akkor is érdemes követni őket. A Bookkeepie blogjában a vállalkozásokat érintő fontos kérdésekről írnak közérthetően, TikTok csatornájukon pedig rövid videókban adnak át hasznos és érdekes információkat.

@bookkeepie_hu Ti ezt tudtátok a NAV-ról? 🤔 #bookkeepie #könyvelés #nav #bankszámla #bankszámlaszám #adózás #pénz #vállalkozás #számla #adóellenőrzés ♬ eredeti hang – bookkeepie_hu

Miért fontos, hogy egy könyvelő figyeljen arra, hogy minél több pénz maradjon a zsebedben?

Ha egy könyvelő meg akarja úszni a munkát és kényelemből nem tájékoztat, akkor a vállalkozó sok pénzt veszíthet.

Például csak azzal, hogy magánautód vagy cégautód céges használatáról kiküldetési rendelvényt vagy útnyilvántartást vezetsz, milliókat spórolhatsz!

A Bookkeepie-n talált könyvelő biztosan tájékoztat majd róla, hogy útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény vezetése mellett 

A RoadRecord Online útnyilvántartó programmal könnyen és gyorsan elvégezheted a szükséges adminisztrációt. A mobil appal hónap közben észrevétlenül épül az útnyilvántartásod, hó végén pedig kinyomtathatod a beépített házi NAV-ellenőrünk szűrőjén is átment, 100%-ban NAV-álló útnyilvántartásodat.

Próbáld ki a RoadRecord útnyilvántartó programot 14 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

KIPRÓBÁLOM A ROADRECORDOT!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere