Ilyen egyszerű az automata útrögzítés útnyilvántartó applikációval

2022.01.24.

Eleged van már abból, hogy időt és energiát nem kímélve, manuálisan vezeted a céges- és magánútjaidat útnyilvántartásodhoz? A legjobb helyen jársz, megmutatjuk, hogy hogyan intézheted mindezt teljesen automatikusan, a telefonodról!

A RoadRecord útnyilvántartó mobilalkalmazásban összesen 4  féle útrögzítési mód közül választhatsz céges- és magánútjaid vezetéséhez:

Ezek közül Te is megtalálhatod a profilodhoz, autódhoz, szokásaidhoz legjobban illeszkedő útrögzítési módot.

Készítettünk egy rövid bemutató videót a különböző útrögzítési módokról, amiket időbélyegekkel is elláttunk, így látható a videó fejezeteit és odaviheted a számodra legérdekesebb részre. Javasoljuk, hogy ha még nem használod az alkalmazást, ezzel kezdd a megismerését:

 

A RoadRecord applikáció a RoadRecord Online asztali webes felülettel alkot egy kerek egészet, ahol az applikációban rögzített utakat akár utólag is szerkesztheted nagy képernyőn, és végül kinyomtathatod NAV-álló útnyilvántartásodat. Ez utóbbi művelet pedig mindössze havi 7 percedbe kerül!

Kipróbálom a RoadRecordot ingyen!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere