Elektromos autó lízing fix 8,5%-os kamattal és útnyilvántartással

elektromos autó lízing

Utoljára frissítve: 2024.01.12.

A jelenlegi, cégek tízezreit terhelő intézkedések közepette öröm, ha talál az ember egy gyémántot a homokban. Most az elektromos autóra vágyók örülhetnek, hiszen az egyik hazai nagybank visszautasíthatatlan ajánlatot tett számukra.

A 2022. júniusa végén kifutó, kisteherautósoknak szánt Széchenyi Lízing GO! után ez a következő nagy dobás a lízingpiacon, amire érdemes odafigyelni.

Már minden 10. autó zöldautó

A tavalyi negyedévhez képest jól látszanak az idei gyenge számok az új autók piacán (EU: -12%, Mo: -10%). Ehhez képest az elektromos autók piaca továbbra is dübörög (EU: +53%, Mo: +127%), hiszen az üzemanyag-növekedéstől félve egyre többen váltanának zöldautóra, ami mellett rengeteg érv szól, például:

Rengeteg további pozitívumával együtt ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy 2022-ben már minden 10 autóból 1 zöldautó uniós szinten, jelentős részük pedig cégautó (érthető módon).

Elektromos autóra vágysz, de eddig nem mertél belevágni?

Itt a legjobb alkalom, ugyanis mostantól évi 8,5% fix kamattal lízingelhetsz tisztán elektromos zöldautót forintalapon a K&H zöldautó finanszírozás csomagjával, akár 6 évig tartó futamidőre.

Ez a szám így is kedvező a többi piaci kamathoz képest, azonban a RoadRecord csavar rajta még egyet:

Elektromos autó lízing + automatikus útnyilvántartás = 90-100% lízing ÁFA levonás

Nyílt végű lízingkonstrukciót választva van lehetőséged a lízing ÁFA levonására is, amelyből a legtöbbet útnyilvántartás vezetésével tudod kihozni, főleg, hogy bizonyos körülmények között már a munkába járás is elszámolható céges útként.

Rögzítsd útjaidat automatikusan mobilon, hogy 90-100% lízing ÁFA maradjon nálad a langyos 50%-hoz képest, amit az átalányadóval érhetnél el!

A RoadRecord útnyilvántartó applikációval automatikusan rögzített utakból számítógépes felületen havi 7 perc alatt készítheted el útnyilvántartásodat, amelyben nyomtatás előtt a házi beépített NAV-ellenőr funkció is 70 féle különböző logikai ütközést vizsgál és javít.

Kipróbálom tízezrek kedvencét!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere