NAV-álló útnyilvántartás tervezet elvárás szerinti útajánlással

Roadrecord útajánlás

Alapesetben manuálisan viszed fel az online felületünkön (vagy a mobil appon automatikusan) a partnerek látogatási sorrendjét,

de “napi állandó utak” beállítás is segíti minimalizálni a manuális felvitelt. Az útnyilvántartó program automatikusan számolja a partnertávolságokat és figyeli az időszaknak megfelelő jogszabályozást. Így áll össze hó végén a NAV-álló útnyilvántartás tervezet!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek nincs elmaradása, és szeretnének egy pontos partnertávolságokat tartalmazó, könnyen vezethető NAV-álló útnyilvántartó- vagy kiküldetési rendelvényt készítő programot.

Az útajánlási funkció azt jelenti,

hogy különböző súlyozási és egyéb paraméterek (felhasználási profil, korábbi előzmény, havi futás, hóvégi km óra állása, tankolások, partnerek elhelyezkedése, fix pontok, szabadnapok, okostelefonos adatfelvételi import, napi utakra vonatkozó beállítások, egyéb adatkapcsolati integrációk (API) segítségével, stb.) megadása után – 70 féle logikai ütközést is vizsgálva -, az útnyilvántartó program készít egy útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetet elvárás szerint, melyet a a pontos eredmény érdekében tovább lehet manuálisan is szerkeszteni.

Az útajánlási funkció figyelembe veszi a korábbi ügyféllátogatásokat is, így ennek segítségével nagyszerűen megtervezheted a következő hónapra eső optimalizált céges utakat is (pl. a költségkeret vagy km limit megadásával)!

Az útajánlási technológia NEM egy véletlenszerű útnyilvántartás generáló!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek elmaradásuk van, és a lehető leggyorsabban, könnyen, pontosan szeretnék visszamenőlegesen bepótolni elmaradásukat az útnyilvántartásban vagy kiküldetési rendelvényben, illetve a jövőben is gyorsan túl szeretnének lenni ezen. Felhasználóink jelentős része használja ezt, különösen a mobil appos automata utazásrögzítéssel együtt.

Az útnyilvántartó programunk minden verziója alapértelmezésben tartalmazza ezt az útajánlási funkciót, de külön kérésre ez letiltható. Erről blogbejegyzés még itt.

– “Mit szól ehhez a NAV?”

– A NAV csak azt írja elő, hogy egy útnyilvántartásnak, kiküldetési rendelvénynek milyen kötelezően beépítendő formai elemei vannak, így a RoadRecord Online útnyilvántartó program minden jogszabálynak maradéktalanul megfelel.

A felhasználó felelőssége, hogy mit ír alá, és nem az a lényeg, hogy hogyan állítja azt elő… Ha valaki sumákolni akar, azt ugyanúgy megteheti kockás papíron, excel táblázatban vagy egy programmal… Felelősséget azután kell vállalnia, amit kinyomtat, aláír és elszámol!

 

Az útajánlási technológia fejlesztése része a Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projektünknek.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

 

 

 

RoadRecord mobilapp iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
Apple App store
Google Play store