NAV-álló útnyilvántartás tervezet elvárás szerinti útajánlással

Ha az útnyilvántartásodban fogalmad sincs már, hogy merre jártál, majd a RoadRecord előszedi!

Alapesetben manuálisan viszed fel az online felületünkön (vagy a mobil appon automatikusan) a partnerek látogatási sorrendjét, de “napi állandó utak” beállítás is segíti minimalizálni a manuális felvitelt. Az útnyilvántartó program automatikusan számolja a partnertávolságokat és figyeli az időszaknak megfelelő jogszabályozást. Így áll össze hó végén a NAV-álló útnyilvántartás tervezet!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek nincs elmaradása, és szeretnének egy pontos partnertávolságokat tartalmazó, könnyen vezethető NAV-álló útnyilvántartó- vagy kiküldetési rendelvényt készítő programot.

A mesterséges intelligencián alapuló útajánlási funkció azt jelenti,

hogy különböző súlyozási és egyéb paraméterek (felhasználási profil, korábbi előzmény, havi futás, hóvégi km óra állása, tankolások, partnerek elhelyezkedése, fix pontok, szabadnapok, okostelefonos adatfelvételi import, napi utakra vonatkozó beállítások, egyéb adatkapcsolati integrációk (API) segítségével, stb.) megadása után, az útnyilvántartó program készít egy útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetet elvárás szerint, melyet a a pontos eredmény érdekében tovább lehet manuálisan is szerkeszteni. A program a folyamat során 70 féle logikai ütközést vizsgál és javít, mintha csak egy beépített NAV ellenőr figyelmeztetne a hibákra, és biztosítaná, hogy a bizonylatod NAV-álló legyen.

Az útajánlási funkció figyelembe veszi a korábbi ügyféllátogatásokat is, így ennek segítségével nagyszerűen megtervezheted a következő hónapra eső optimalizált céges utakat is (pl. a költségkeret vagy km limit megadásával)!

Az útajánlási technológia NEM egy véletlenszerű útnyilvántartás generáló!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek elmaradásuk van, és a lehető leggyorsabban, könnyen, pontosan szeretnék visszamenőlegesen bepótolni elmaradásukat az útnyilvántartásban vagy kiküldetési rendelvényben, illetve a jövőben is gyorsan túl szeretnének lenni ezen. Felhasználóink jelentős része használja ezt, különösen a mobil appos automata utazásrögzítéssel együtt.

Az útnyilvántartó programunk minden verziója alapértelmezésben tartalmazza ezt az útajánlási funkciót, de külön kérésre ez letiltható. Erről blogbejegyzés még itt.

Ha ketyeg az óra,

akkor sem kell lemondanod a 90% lízing- és bérleti díj ÁFA-ról vagy a költségeid elszámolásáról, hiszen a RoadRecord útajánlási technológiával percek alatt elkészítheted NAV-álló útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed.

– “Mit szól ehhez a NAV?”

– A NAV csak azt írja elő, hogy egy útnyilvántartásnak, kiküldetési rendelvénynek milyen kötelezően beépítendő formai elemei vannak, így a RoadRecord Online útnyilvántartó program minden jogszabálynak maradéktalanul megfelel.

Egy ellenőrzés során a NAV formailag a kötelező elemek meglétét, tartalmilag pedig logikai ütközéseket vizsgál.

Ha biztosra szeretnél menni, a két legegyszerűbb módja a NAV-álló útnyilvántartásnak:

1. A RoadRecord segítségével pótold az elmaradt útnyilvántartásaidat!

2. Bízd a feladatot útnyilvántartás szakértőinkre!

A felhasználó felelőssége, hogy mit ír alá, és nem az a lényeg, hogy hogyan állítja azt elő… Ha valaki sumákolni akar, azt ugyanúgy megteheti kockás papíron, excel táblázatban vagy egy programmal… Felelősséget azután kell vállalnia, amit kinyomtat, aláír és elszámol!

Kipróbálom!

Videós segédlet a RoadRecord útnyilvántartó program használatához:

 

Az útajánlási technológia fejlesztése része a Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projektünknek.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.