Minden amit tudni kell az útajánlási technológiánkról

Alapesetben manuálisan jelöljük ki a partnerek látogatási sorrendjét,

a program onnan tudja azonnal a partnertávolságokat, hogy korábban azt a beépített térkép tömegesen kiszámolta minden partnertől minden partnerig – ebben egyedülálló az útnyilvántartó programunk!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek nincs elmaradása, és szeretnének egy pontos partnertávolságokat tartalmazó, könnyen vezethető útnyilvántartó vagy kiküldetési rendelvényt készítő programot.

Az útajánlási funkció azt jelenti,

hogy különböző súlyozási és egyéb paraméterek (felhasználási profil, korábbi előzmény, havi futás, hóvégi km óra állása, tankolások, partnerek elhelyezkedése, fix pontok, szabadnapok, okostelefonos adatfelvételi import, napi utakra vonatkozó beállítások, stb.) megadása után – 70 féle logikai ütközést is vizsgálva -, az útnyilvántartó program készít egy útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény ajánlást, melyet a a pontos eredmény érdekében tovább kell szerkeszteni.

Az útajánlási funkció figyelembe veszi a korábbi ügyféllátogatásokat is, így ennek segítségével nagyszerűen megtervezheted a következő hónapra eső optimalizált céges utakat is (pl. a költségkeret vagy km limit megadásával)!

Az útajánlási technológia NEM véletlenszerű generálás!

Javasoljuk ezt azoknak, akiknek elmaradásuk van, és a lehető leggyorsabban, könnyen, pontosan szeretnék visszamenőlegesen bepótolni elmaradásukat az útnyilvántartásban vagy kiküldetési rendelvényben, illetve a jövőben is gyorsan túl szeretnének lenni ezen. Felhasználóink 97%-a használja ezt.

Az útnyilvántartó programunk minden verziója alapértelmezésben tartalmazza ezt az útajánlási funkciót, de külön kérésre ez letiltható. Erről blogbejegyzés még itt.

– “Mit szól ehhez a NAV?”

– A NAV csak azt írja elő, hogy egy útnyilvántartásnak, kiküldetési rendelvénynek milyen kötelezően beépítendő formai elemei vannak.

Mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit ír alá, és nem az a lényeg, hogy hogyan állítja azt elő… Ha valaki sumákolni akar, azt ugyanúgy megteheti kockás papíron, excel táblázatban vagy egy programmal… Felelősséget azután kell vállalnia, amit kinyomtat, aláír és elszámol!

Figyelem! A program elkészítésében a legfontosabb szempont az adótörvényeknek megfelelő korrekt elkészítés. Mindent automatizáltunk amit lehet (vagy dolgozunk rajta), de a törvényi előírásoknak megfelelő adatokat az elkészítési folyamatban mindig fel kell vinni, ezt pedig nem pótolhatja egy program.

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

Már iPhone, Android és Windows Phone okostelefonos alkalmazással is rögzítheted adataidat, majd a többit szinkronizálással egyesítheted és szerkesztheted a számítógépeden!
kipróbálom