Visszamenőleges útnyilvántartás

Visszamenőleges útnyilvántartásra van szükséged, ha

  • Már elszámoltad céges útjaidat vagy visszaigényelted autód lízing- vagy bérleti díj ÁFA-ját, de nincs útnyilvántartásod, vagy ha van, jelentős hiányosságok bújnak meg benne.
  • Már vettél valamilyen programot, amelyről azt hitted gyerekjáték lesz vele az útvonal nyilvántartás, de olyan macerás, hogy elment a kedved a használatától.
  • GPS-alapú járműkövetést használsz, amely sok utólagos szerkesztést igényel és nem készíthető vele elvárás szerinti útnyilvántartás.
  • Kiszervezted valakinek, de valamiért az útnyilvántartás el sem készült vagy már ránézésre sem megfelelő.
  • Vezettél valamit egy Excel táblában, papíron vagy egy kezdetleges útnyilvántartó program segítségével, esetleg a kollégák nehezen állították össze a bekért nyilvántartást és érzed, hogy a végleges dokumentumban egy ellenőrzés során biztosan találna hibát a NAV.
  • Sőt, elkészült dokumentumaid már fenn is akadtak a NAV szűrőjén, így most  a felszólításukra javítanod kell őket.
  • Nem is tudtad, hogy útnyilvántartást kell vezetned, a könyvelőd pedig már el is számolta az ÁFA-t és most hónapokra, évekre visszamenőleg kell nyilvántartást felmutatnod.
  • Tudtad, hogy útnyilvántartást kellett volna vezetned, de halogattad, félretetted a feladatot, azt mondogatva magadnak, hogy majd megcsinálod közvetlenül az adóbevallás benyújtása előtt, de a NAV már most kopogtat.
  • A felsoroltak mellett van még néhány tipikus hiba, melyeket még egy kezdő NAV ellenőr is kiszúr. Olvasd el a 10 végzetes hibát, amit az útnyilvántartásban elkövethetsz!

1.700.000 Ft minden vállalkozásnak jól jön! Ennyit nyer egy átlagos ügyfelünk, ha a lízing vagy tartós bérlet ÁFA átalány-elszámolás helyett útnyilvántartást vezet.

A GPS alapú járműkövető rendszerek nem oldják meg a felsorolt problémákat. Akik pedig Excelben, papíron vagy kezdetleges útnyilvántartóval próbálják meg az útnyilvántartásukat bepótolni rengeteg idejüket áldozzák rá egy-egy útnyilvántartás elkészítésére és így is csak egy NAV büntetéskor szembesülnek azzal, hogy ezek az eszközök nem tudtak figyelni arra a 70 logikai ütközésre, amit a RoadRecord útnyilvántartó program automatikusan figyel, így lesz minden ügyfelünknek csupán havi 7 perc alatt NAV-álló útnyilvántartása!

Az online alkalmazás és a hozzá tartozó mobil app visszamenőlegesen is figyelemmel kíséri az alkalmazandó jogszabályokat, intelligens útajánlás funkciónk pedig különböző előre beállított paraméterek alapján ajánlást ad a hiányzó utakra. Ezzel az útnyilvántartást nem nyűg elkészíteni, így nem lesz többé elmaradás sem.

De ha ez sem lenne elég kényelmes, szervezd ki az útvonal nyilvántartás feladatát nekünk!

Kipróbálom!

Videós segédlet a RoadRecord útnyilvántartó program használatához: