Visszamenőleges útnyilvántartás

Visszamenőleges útnyilvántartásra van szükséged, ha

  • Már elszámoltad céges útjaidat vagy visszaigényelted autód lízing- vagy bérleti díj ÁFA-ját, de nincs útnyilvántartásod, vagy ha van, jelentős hiányosságok bújnak meg benne.
  • Már vettél valamilyen programot, amelyről azt hitted gyerekjáték lesz vele az útvonal nyilvántartás, de olyan macerás, hogy elment a kedved a használatától.
  • GPS-alapú járműkövetést használsz, amely sok utólagos szerkesztést igényel és nem készíthető vele elvárás szerinti útnyilvántartás.
  • A Google Idővonal által rögzített utakat szeretnéd NAV-álló útnyilvántartássá alakítani a RoadRecord segítségével.
  • Kiszervezted valakinek, de valamiért az útnyilvántartás el sem készült vagy már ránézésre sem megfelelő.
  • Vezettél valamit egy Excel táblában, papíron vagy egy kezdetleges útnyilvántartó program segítségével, esetleg a kollégák nehezen állították össze a bekért nyilvántartást és érzed, hogy a végleges dokumentumban egy ellenőrzés során biztosan találna hibát a NAV.
  • Sőt, elkészült dokumentumaid már fenn is akadtak a NAV szűrőjén, így most  a felszólításukra javítanod kell őket.
  • Nem is tudtad, hogy útnyilvántartást kell vezetned, a könyvelőd pedig már el is számolta az ÁFA-t és most hónapokra, évekre visszamenőleg kell nyilvántartást felmutatnod.
  • Tudtad, hogy útnyilvántartást kellett volna vezetned, de halogattad, félretetted a feladatot, azt mondogatva magadnak, hogy majd megcsinálod közvetlenül az adóbevallás benyújtása előtt, de a NAV már most kopogtat.
  • A felsoroltak mellett van még néhány tipikus hiba, melyeket még egy kezdő NAV ellenőr is kiszúr. Olvasd el a 10 végzetes hibát, amit az útnyilvántartásban elkövethetsz!

2.100.000 Ft minden vállalkozásnak jól jön! Ennyit nyer egy átlagos ügyfelünk, ha a lízing vagy tartós bérlet ÁFA átalány-elszámolás helyett útnyilvántartást vezet.

A GPS alapú járműkövető rendszerek nem oldják meg a felsorolt problémákat. Akik pedig Excelben, papíron vagy kezdetleges útnyilvántartóval próbálják meg az útnyilvántartásukat bepótolni rengeteg idejüket áldozzák rá egy-egy útnyilvántartás elkészítésére és így is csak egy NAV büntetéskor szembesülnek azzal, hogy ezek az eszközök nem tudtak figyelni arra a 70 logikai ütközésre, amit a RoadRecord útnyilvántartó program automatikusan figyel, így lesz minden ügyfelünknek csupán havi 7 perc alatt NAV-álló útnyilvántartása!

Az online alkalmazás és a hozzá tartozó mobil app visszamenőlegesen is figyelemmel kíséri az alkalmazandó jogszabályokat, intelligens útajánlás funkciónk pedig különböző előre beállított paraméterek alapján ajánlást ad a hiányzó utakra. Ezzel az útnyilvántartást nem nyűg elkészíteni, így nem lesz többé elmaradás sem.

De ha ez sem lenne elég kényelmes, szervezd ki az útvonal nyilvántartás feladatát nekünk!

Kipróbálom a Roadrecordot!

Videós segédlet a RoadRecord útnyilvántartó program használatához: