Visszamenőleges útnyilvántartás

Visszamenőleges útnyilvántartásra van szükséged, ha

 • Már elszámoltad céges útjaidat vagy visszaigényelted autód lízing- vagy bérleti díj ÁFA-ját, de nincs útnyilvántartásod, vagy ha van, jelentős hiányosságok bújnak meg benne.
 • Már vettél valamilyen programot, amelyről azt hitted gyerekjáték lesz vele az útvonal nyilvántartás, de olyan macerás, hogy elment a kedved a használatától.
 • GPS-alapú járműkövetést használsz, amely sok utólagos szerkesztést igényel és nem készíthető vele elvárás szerinti útnyilvántartás.
 • A Google Idővonal által rögzített utakat szeretnéd NAV-álló útnyilvántartássá alakítani a RoadRecord segítségével.
 • Kiszervezted valakinek, de valamiért az útnyilvántartás el sem készült vagy már ránézésre sem megfelelő.
 • Vezettél valamit egy Excel táblában, papíron vagy egy kezdetleges útnyilvántartó program segítségével, esetleg a kollégák nehezen állították össze a bekért nyilvántartást és érzed, hogy a végleges dokumentumban egy ellenőrzés során biztosan találna hibát a NAV.
 • Sőt, elkészült dokumentumaid már fenn is akadtak a NAV szűrőjén, így most  a felszólításukra javítanod kell őket.
 • Nem is tudtad, hogy útnyilvántartást kell vezetned, a könyvelőd pedig már el is számolta az ÁFA-t és most hónapokra, évekre visszamenőleg kell nyilvántartást felmutatnod.
 • Tudtad, hogy útnyilvántartást kellett volna vezetned, de halogattad, félretetted a feladatot, azt mondogatva magadnak, hogy majd megcsinálod közvetlenül az adóbevallás benyújtása előtt, de a NAV már most kopogtat.
 • A felsoroltak mellett van még néhány tipikus hiba, melyeket még egy kezdő NAV ellenőr is kiszúr. Olvasd el a 10 végzetes hibát, amit az útnyilvántartásban elkövethetsz!

2.100.000 Ft minden vállalkozásnak jól jön! Ennyit nyer egy átlagos ügyfelünk, ha a lízing vagy tartós bérlet ÁFA átalány-elszámolás helyett útnyilvántartást vezet.

Van megoldás, ha gyorsan kell pótolnod több hónapnyi van évnyi útnyilvántartást!

A GPS alapú járműkövető rendszerek nem oldják meg a felsorolt problémákat. Akik pedig Excelben, papíron vagy kezdetleges útnyilvántartóval próbálják meg az útnyilvántartásukat bepótolni rengeteg idejüket áldozzák rá egy-egy útnyilvántartás elkészítésére és így is csak egy NAV büntetéskor szembesülnek azzal, hogy ezek az eszközök nem tudtak figyelni arra a 70 logikai ütközésre, amit a RoadRecord útnyilvántartó program automatikusan figyel, így lesz minden ügyfelünknek csupán havi 7 perc alatt NAV-álló útnyilvántartása!

Az online alkalmazás és a hozzá tartozó mobil app visszamenőlegesen is figyelemmel kíséri az alkalmazandó jogszabályokat, intelligens útajánlás funkciónk pedig különböző előre beállított paraméterek alapján ajánlást ad a hiányzó utakra. Ezzel az útnyilvántartást nem nyűg elkészíteni, így nem lesz többé elmaradás sem.

De ha ez sem lenne elég kényelmes, szervezd ki az útvonal nyilvántartás feladatát nekünk!

Kipróbálom a Roadrecordot!

Gyakran ismételt kérdések az útnyilvántartás pótlásával kapcsolatban

Miért éri meg nekem útnyilvántartást vezetni, ha nyílt lízinges vagy tartós bérletes céges autóm van?

 • Útnyilvántartás nélkül csak a lízing ÁFA 50%-át igényelheted vissza. Ezzel szemben útnyilvántartás vezetésével céges használattól függően akár az ÁFA 90-100%-át. Egy átlagos ügyfelünk útnyilvántartással az átalányadóhoz képest autónként 2.100.000 Ft-ot spórol. Érdemes lehet kalkulátorunk segítségével utánaszámolnod, hogy Te mennyit nyernél útnyilvántartással.

Honnan tudom, hogy merre jártam a korábbi hónapokban és években? Ezt hogyan tudom gyorsan feltölteni az útnyilvántartó programba?

 • Ha rendelkezel gyári vagy utólag beépített GPS eszközzel, vagy használod a Google Idővonal Helyelőzmények funkcióját, akkor már van egy listád a korábbi útjaidról. Más eszközök, például a számlázó programod adatai is segíthetnek az útnyilvántartásod elkészítésében. A RoadRecord útnyilvántartóba egyszerűen be tudod importálni ezeket a meglévő adataidat.

Mit tegyek, ha elvesztek az adataim vagy hiányosak?

 • Ne aggódj, a RoadRecordnak erre is van megoldása. A napi állandó utak beállítása segít minimalizálni a manuális felvitelt. A hiányzó utakra pedig az egyedülálló, mesterséges intelligencián alapuló Útajánlás funkció NAV-álló útnyilvántartás-tervezetet készít.

Mi biztosítja, hogy a RoadRecorddal készített útnyilvántartásomat a NAV is el fogja fogadni?

 • A RoadRecord útnyilvántartó program mindig az adott időszakra megfelelő jogszabályt követi, ez igaz akkor is, ha korábbi évekre készítesz útnyilvántartást. Nyomtatás előtt pedig 70 logikai ütközést ellenőriz és javít a program, hogy az útnyilvántartásod biztosan NAV-álló legyen!

Jól hangzik, de biztosan drága!

 • Egy jó útnyilvántartó programmal rengeteg pénzt és időt takaríthatsz meg, miközben Te foglalkozhatsz a bevételszerzéssel és a céged működtetésével. A RoadRecordot 14 napig teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül letesztelheted, nem fogsz csalódni!

Kipróbálom a piacvezető útnyilvántartót!

Videós segédlet a RoadRecord útnyilvántartó program használatához: