A home office-ba kényszerült cégeknek már nem kell magyarázni az online útnyilvántartás előnyeit

2020.05.21.

A koronavírus járványhelyzet miatt digitális átállásra kényszerült a cégek nagy része. Az irodai gépek hiányában az online programok használata teszi lehetővé a hatékony munkavégzést.

Otthoni munkavégzés

Idén márciusban rengeteg céget ért váratlanul az otthoni munkavégzésre való átállás, mert hiányzott a szükséges technológiai háttér. Az irodai gépeken futó programokat és az informatikai hálózatot nem lehetett a munkavállalókhoz telepíteni.

Sokan most szembesültek azzal, hogy az irodai munka otthonról való elvégzéséhez nem elegendő egy laptop és a szélessávú internetkapcsolat. A hatékony munkához szükség van olyan felhő alapú szolgáltatásokra, programokra, amiket informatikai infrasruktúra telepítése nélkül használhat mindenki a cégnél.

home office RoadRecord online NAV-álló útnyilvántartás

Ilyen szolgáltatás a RoadRecord online útnyilvántartó program, ami interneteléréssel bármilyen számítógépről, böngészőből futtatható. Nem szükséges hozzá az irodai gép és nem kell semmit telepíteni a használatához.

A RoadRecord felhasználókezelés funkciójával pedig több felhasználó dolgozhat a felületen, akár egyidőben. Így a munkatársak hatékony útnyilvántartás készítése egy könnyen átlátható felületen távolról is biztosított!

Útnyilvántartó applikáció

Az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed online, bárhonnan készülhet! Sőt, a mobil app segítségével menet közben akár automatikusan rögzítheted útjaidat, majd hónap végén csupán 7 perc alatt véglegesítheted a bizonylatot. Az egyedülálló útajánlás funkció segítségével pedig a hiányzó utakat is könnyen pótolhatod.

Az online programok használata nemcsak a jelenlegi vagy az elkövetkezendő vészhelyzetekben segít, hanem a jövő eredményes munkavégzésének alapja is. Így a jelenlegi járványhelyzet egy lehetőség is arra, hogy a vállalkozások nagy része áttérjen a hatékonyabb online szolgáltatásokra.

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 177
Olvasók száma
2023első számúüzleti influenszere