Együttműködés a MiniCRM és a RoadRecord útnyilvántartó között

2020.03.12.

A magyar kkv-k kedvenc CRM rendszerét az online útnyilvántartó programunkkal összekapcsolva szinte automatikussá teheted a havi útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed elkészítését.

MiniCRM és RoadRecord

A MiniCRM az értékesítés, az ügyfélszolgálat és a marketing területe mellett a számlázásban és a projektmenedzsmentben eddig is hatékony segítséget nyújtott a vállalkozások számára. Mostantól a RoadRecord integráció segítségével mindehhez hozzájön az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítése is.

RoadRecord útnyilvántartó és MiniCRM összekapcsolása

A bárhonnan elérhető MiniCRM alkalmazásba a felhasználási területtől függően rengeteg adat bekerül, amiknek egy része az útnyilvántartás készítéséhez is felhasználható. Többek között:

  • Partnereid adatai, amiket a MiniCRM-ben könnyedén leszűrhetsz (például ha csak a vevőidet szoktad meglátogatni) majd néhány gombnyomással importálhatsz a RoadRecord útnyilvántartódba.
  • Meglévő vagy leendő ügyfeleiddel megbeszélt találkozóid időpontjának és helyszínének mindenképpen az útnyilvántartásodban van a helye.
  • Ha a vállalkozói tevékenységed miatt a céges autód mozgása részben vagy teljesen megegyezik a számlázással, akkor online számláid sorrendjét is  importálhatod.
  • Ha rendezvényeket és előadásokat tartasz, ezek helyszínei és időpontjai is fontosak lehetnek útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényedhez.

NAV-álló útnyilvántartás

A fenti adatok jó alapot adnak az útnyilvántartásodhoz vagy kiküldetési rendelvényedhez. A RoadRecorddal az adatokat fix utakként importálhatod, a partnereid adataiból pedig Te hozhatod létre az utakat. Ezeket később elvárás szerint összevonhatod, szétválaszthatod, kiegészítheted és kategorizálhatod, hogy minden jogszabálynak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt készíthess.

A RoadRecord-dal könnyedén pontosíthatod, kiegészítheted útjaidat, vagy akár az útajánlás funkció segítségével automatikusan kipótolhatod a hiányzó utakat, akár visszamenőlegesen is.

Az online programok együttes használatával és automatizálásokkal egyre több időd szabadulhat fel, amit fontos, bevételszerző tevékenységeidre fordíthatsz és versenyképesebbé válhatsz!

Regisztrálj ingyenesen a MiniCRM rendszerben programra és a RoadRecord Online útnyilvántartóra!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere