Útnyilvántartás több felhasználóval a RoadRecord Online-ban

2020.01.14.

Új funkciókkal bővült a RoadRecord Online felhasználókezelése, ami lehetővé teszi, hogy a fiókodat megoszd munkatársaiddal vagy a könyvelőddel.

Útnyilvántartás több cégautóra

Ha több cégautóval rendelkezel és minden autó útnyilvántartását más készíti, akkor felhasználók hozzáadásával és a megfelelő jogosultságok beállításával lehettek a leghatékonyabbak. RoadRecord fiókotok központosított és átlátható marad, mégis mindenki külön kezelheti a nyilvántartását.

A felhasználókezelés egyik újdonsága a felhasználó-autó összerendelés.
Adminisztrátorként be kell állítanod, hogy az egyes autókkal mely felhasználók dolgozhatnak, vagyis egy adott autó esetén ki lehet jogosult a havi utak kezelésére, az autó-partner összerendelésre vagy a napi állandó utak beállítására. Egy felhasználó több autó kezelésére is jogosult lehet és egy autót több felhasználó is kezelhet, így beállítható az is, hogy minden munkatárs minden adatot és útnyilvántartást lásson.

A jogosultság beállítása után a felhasználó csak azt vagy azokat az autókat fogja látni, amihez vagy amikhez jogosultsága van. Ezzel elkerülhető, hogy a munkatársak másik autó útnyilvántartását vagy kiküldetési rendelvényét módosítsák.

A jogosultságot az Autók menüpontban az autók felvitelénél vagy módosításánál tudod beállítani.

RoadRecord online útnyilvántartó program felhasználókezelés

Új fejlesztésként beállíthatod, hogy a felhasználó csak a mobil appon keresztül férhessen hozzá a fiókhoz. Ebben az esetben az autóvezetők egy kattintással vagy akár automatikusan rögzíthetik az útjaikat, tankolásaikat, majd az adatokból hó végén egy másik munkatárs készíti el az útnyilvántartásokat vagy kiküldetési rendelvényeket.

A beállítás előnyei:

  • Nem kell minden munkatársnak ismernie az útnyilvántartás szabályait. A mobil alkalmazás egyszerű, könnyen kezelhető eszköz az utak rögzítésére.
  • A mobil app felhasználók csak a saját autójuknál aktív és passzív partnereket láthatják, a partnerek teljes listájához nem férnek hozzá.
  • Mobil appon néhány kattintással új partnert rögzíthetnek a felhasználók.
  • A korábbi hónapok nyilvántartását nem tudják módosítani.
  • A mobil app használatra való korlátozás a legjobb megoldás arra is, ha egy autót több sofőr felváltva vezet.

Új felhasználó felvitelénél, a Csak mobil app szerepkör kiválasztásával tudod beállítani, hogy a a felhasználó csak a mobil appon keresztül férhessen hozzá a fiókhoz.

RoadRecord útnyilvántartó több felhasználóval

A felhasználókezelés mellett számos egyedülálló funkció biztosítja, hogy a RoadRecord Online útnyilvántartó programmal és a hozzá tartozó mobil appal havonta csupán 7 perc alatt könnyedén elkészíthesd NAV-álló útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed.

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere