Így rögzítsd egyszerűen az útjaidat

2021.10.22.

A RoadRecord útnyilvántartó applikációban 4 féle útrögzítési mód közül választhatsz.

Ezek az útrögzítési módok a következők:

  • Manuális
  • Autós Bluetooth figyelése
  • Telefontöltés figyelése autóban
  • Autó mozgásának figyelése

Az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy ezek közül – a járműkövető és más appokkal ellentétben – egyik sem figyel meg Téged menet közben, pont ezért sem a mobilneted, sem a telefonod akkumulátorát nem meríti. A szoftverünk az érkezési pontodat kapcsolja össze az előző érkezési ponttal és számolja ki, hogy mennyi utat tettél meg a kettő között.

Amennyiben nyílt lízinges, kisteherautós, vagy magánautót üzleti célra használó vagy (utóbbiaknak kiküldetési rendelvényt kell használniuk), a tökéletes megoldást jelentheti számodra applikációnk és webes felületünk, amivel téves rögzítések, felesleges funkciók és többletmunka nélkül vezetheted útnyilvántartásodat.

Az automatikusan rögzített utakat nem kell egyesítened, szétválasztanod vagy kiegészítened, az online programban pedig havonta 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásodat.

Egészítsd ki automatikusan a hiányzó újtaidat az intelligens útajánlás funkcióval!

A RoadRecord egyedülálló mesterséges intelligencián alapuló útajánlási funkciója NAV-álló útnyilvántartás-tervezetet készít hiányzó útjaidra. Csak állíts be néhány paramétert és a RoadRecord gépi tanulás segítségével gyorsan elkészíti útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetedet.

Nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy biztosan 100%-ban NAV-álló legyen.

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere