fbpx
Ügyfélszolgálat (H-P: 9-17): +36-20-563-3326|RoadRecord Online belépés
útnyilvántartó app mobil
útnyilvántartás 2021

NAV-álló útnyilvántartó program és mobil app

Automatikus útrögzítés mobilon, elmaradt útnyilvántartások pótlása számítógépen havi 7 perc alatt.

NAV-álló útnyilvántartó program és útnyilvántartás applikáció az MKOE szakmai ajánlásával. RoadRecord NAV

90-100% LÍZING ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS CÉGAUTÓRA

Lízinges cégautó ÁFA levonására optimalizált útnyilvántartó programot keresek a céges- és magánútjaim vezetéséhez. Legyen hozzá mobil app is, ami a GPS-es nyomkövetéssel ellentétben nem mászik bele a magánéletembe. Sajnos az Exceles útnyilvántartás mintákkal és a szerény tudású útnyilvántartó programokkal már megjártam, most egy profi, mégis egyszerű és hatékony megoldást keresek, amivel havonta 7 perc alatt kész a NAV-álló útnyilvántartásom!

CÉGAUTÓT LÍZINGELEK

SAJÁT AUTÓMAT HASZNÁLOM CÉGES UTAKRA

Kiküldetési rendelvény vezetéséhez keresek útnyilvántartó programot, mert a kézzel írt, ingyenes kiküldetési rendelvény mintákkal és az olcsó, de nagyot ígérő útnyilvántartó programokkal mégsem lehet gyorsan NAV-álló kiküldetési rendelvényt készíteni. Egy bombabiztos útnyilvántartó programmal viszont cégautóadó-mentesen kaphatok évi kb. 1.500.000 Ft költségtérítést a magánautóm céges használata után!

MAGÁNAUTÓT HASZNÁLOK

100% LÍZING- ÉS DÍZEL ÁFA LEVONÁS KISTEHERAUTÓRA

3,5 t alatti kisteherautómmal csak a saját eszközeimet szállítom, így a kézi menetlevél helyett automata útnyilvántartással is elszámolhatom a költségeimet. Végre menet közben, automata mobil appal is rögzíthetem az útjaimat! Viszlát kézzel írt papírok, itt a digitális menetlevél! A legjobb az egészben, hogy ezzel a digitális menetlevéllel évente átlagosan 1.700.000 Ft-ot tudok spórolni a dízel- és lízing ÁFA-n!

KISTEHERAUTÓT VEZETEK

INTELLIGENS ÚTAJÁNLÁS ÚTNYILVÁNTARTÁSHOZ

Olyan megoldást keresek, amely visszamenőlegesen segít elkészíteni hiányos vagy hiányzó útnyilvántartás-tervezetemet egy korábbi évre. Életmentő számomra a RoadRecord mesterséges intelligencián alapuló útajánlás funkciója, ami a látogatott helyszíneim és a vezetési szokásaim alapján útnyilvántartás-tervezetet készít hiányzó útjaimra. A beépített, házi NAV-ellenőr funkció pedig 70 logikai ütközést ellenőriz és javít útnyilvántartásomban nyomtatás előtt – ezzel biztosítva, hogy útnyilvántartásom 100%-ig NAV-álló lesz.

Jól hangzik!

ÚTNYILVÁNTARTÁS NAV ELLENŐRZÉSHEZ

“Segítség!” NAV-ellenőrzést kaptam egy korábbi évre vonatkozóan, amikorra csak olyan minőségű útnyilvántartásom van, ami biztosan nem megy át az ellenőrzésen. Gyors és profi megoldásra van szükségem, hogy visszamenőleges útnyilvántartásom ezúttal 100%-ig NAV-álló legyen és pontosan alátámassza az elszámolt költségeket.

ÉRDEKEL A MEGOLDÁS!

ELKÉSZÍTJÜK ÚTNYILVÁNTARTÁSODAT!

Bár a RoadRecord használata rendkívül egyszerű, túl elfoglalt vagyok ahhoz, hogy saját magamnak készítsem el útnyilvántartásomat – ezért inkább szakértőket bíznék meg vele. Az általam megadott adatok alapján a RoadRecord útnyilvántartás-szakértői záros határidőre, pontosan elkészítik számomra a minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartásomat, és nincs is más dolgom, mint kinyomtatni és aláírni!

KÉSZÍTSÉTEK EL HELYETTEM!

AUTOMATA ÚTNYILVÁNTARTÁS APPLIKÁCIÓ

Az útnyilvántartásomat egy profi mobil applikációval szeretném rögzíteni menet közben: manuálisan vagy automatikusan, ami a háttérben fut és nem kell vele foglalkoznom. Annak is örülnék, ha az útnyilvántartó app nem merítené nagyon a telefonom akksiját és a mobilinternet-keretemet – mindezt úgy, hogy megfigyelve se legyek folyamatosan, mint ahogyan a GPS nyomkövetők esetében.

MUTASD AZ APPOT!

GOOGLE HELYELŐZMÉNYEKBŐL ÚTNYILVÁNTARTÁS

Valamilyen okból kifolyólag nincs meg egy adott múltbéli időszakra az útnyilvántartásom, de most szükségem lenne rá. Szerencsére a Google Maps a háttérben rögzítette az útjaimat a telefonomon, így ebből az útlistából egy gyors importálással NAV-álló útnyilvántartást készíthetek a RoadRecorddal!

MEHET AZ IMPORT!

ÚTNYILVÁNTARTÓ PROGRAM DEMÓ

Szeretném élő, ingyenes online bemutató segítségével elkezdeni a RoadRecord útnyilvántartó program használatát, ahol az útnyilvántartás szakértői segítenek nekem, hogy elsajátíthassak minden trükköt a 14 napos ingyenes próbaidőszak alatt.

ÉRDEKEL A BEMUTATÓ!

Útnyilvántartás mobilon

Egészítsd ki online útnyilvántartó programodat iPhone és Android mobil alkalmazásunkkal is! Rögzítsd manuálisan vagy automatikusan a partnereket, címeket, az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket szerkesztheted a számítógépeden is.

Apple App store
Google Play store

Online útnyilvántartó program

Böngészőből elérhető NAV-álló útnyilvántartás intelligens útajánlás funkcióval, így havonta 7 perc alatt elkészítheted útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet, akár visszamenőlegesen is! Az útnyilvántartó program Mac (Apple) gépen is megy. Napi adatmentés a felhőbe.

útnyilvántartás laptop mobil