Tankolás rögzítése a RoadRecord útnyilvántartó appban

2021.10.23.

Útnyilvántartáshoz szükséges rögzíteni a tankolásokat is. Ezt könnyen megteheted a RoadRecord útnyilvántartó appunkban, ahol az útjaid mellett az üzemanyagtöltésed adatait is rögzítheted.

Miért is kutatnánk utólagosan számlákat és az adatokat, amik már az sem biztos, hogy megvannak? A legegyszerűbb az, ha a benzinkúton tankolás után helyben, néhány másodperc alatt rögzítjük az adatokat. Mutatjuk, hogy mit kell tenned ebben az esetben:

A szoftver felismeri, hogy melyik benzinkúton járunk éppen és bekéri a tankolási adatokat is, sőt, automatikus rögzítési mód esetén az alkalmazás értesítésben figyelmeztet, ha töltőállomásra érkeztél és vélhetőleg tankolás történik. Beírjuk a kilométeróra-állást, a tankolt mennyiséget, az összeget és folytathatjuk az utunkat.

A RoadRecord nem csak egy önálló app-ból áll, hanem böngészőre optimalizált online program felülete is van, amely segítségével asztali számítógépeden, nagy képernyőn intézheted és havonta 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásod összeállítását. Az intelligens útajánlás funkcióval automatikusan kiegészítheted a hiányzó utakat, nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy útnyilvántartásod biztosan NAV-álló legyen!

 

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere