TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció

A mobil alkalmazással kiegészített RoadRecord Online útnyilvántartó programmal játék az útnyilvántartás, hiszen útjaidat az iOS vagy Android appal menet közben egy gombnyomással rögzítheted.

Most megmutatjuk, hogyan könnyíti meg az útnyilvántartást a RoadRecord Online egyedülálló mobil alkalmazás és miért érdemes neked is elkezdened használni!

A RoadRecord útnyilvántartó applikáció 5+1 legkedveltebb funkciója

  • Háromféle automatikus rögzítési mód – Autó Bluetooth–, autómozgás- és töltésfigyelő funkcióink segítségével útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed már automatikusan is készülhet, miközben figyelünk mobilod élettartamára és adathasználatára is!

  • “Ehhez a partnerhez érkeztem” – megérkezés után egy gombnyomással rögzítheted az utat, ha az adott partner benne van a partnerlistádban (mobil appban vagy asztali böngészőben korábban rögzített partnerek). A RoadRecord Online mobil appot megnyitva a rendszer az aktuális pozíciódhoz legközelebb eső partnered ajánlja fel, így a gombra kattintva már fel is jegyezted az adott utat.
  • Partnerrögzítés könnyedén! A közeli cégek kilistázásával a partnerfelvitel csak 2 gombnyomás. Ha az aktuális úticélod nem szerepel a partner adatbázisodban, akkor akár két gombnyomással felviheted új partnerként. A Rögzítés képernyőn válaszd a Jelenlegi pozíció menüpontot, majd kattints a  ikonra. A térképen megjelennek a környéken lévő cégek, amik közül könnyen kiválaszthatod azt, amelyikhez érkeztél.

Partnereidet egyszerűen és gyorsan felviheted cégnévre kereséssel is, a Cég vagy cím keresése mezőbe kattintva!

  • A Roadrecord Online figyelmeztet a hóvégi km óra állás beírására, amit az alkalmazásban meg is tehetsz és ez a böngészőben futó programban is rögzül. Kattints az ikonra, majd a + gomb segítségével rögzítsd a hóvégi km óra állást!
  • Tankolásaidat pikk-pakk felviheted! Miután végeztél a tankolással, nyisd meg az alkalmazást, kattints a gombra, és az app bekéri a tankolás adatait!

+1 kedvenc funkciónk a Waze alkalmazás integráció. Ha induláskor a RoadRecord Online mobil appban kiválasztod a meglátogatni kívánt partnered, a Waze gomb megnyomásával az alkalmazás előre rögzíti az utat (megérkezéskor már nem kell) és megnyitja a Waze appot, ami  megtervezi az utadat.

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere