Külföldi nyaralás útnyilvántartása

2018.08.25.

 

Habár már májusban felhívta az udvari jósdánk a figyelmet, hogy céges autóval járó nyaralók is minden esetben kérjenek a cégre számlát a tankolásról, így nyár vége felé jönnek a szokásos telefonok a témában, hogy most mi legyen, mert elmaradt a számla… :)

Annak viszont örülök, hogy – talán a felhívásunk hatására – javul a trend, mert azért kevesebben keresnek fel minket ezzel, mint tavaly ilyenkor!

Ami viszont ilyenkor szintén sláger az ügyfélszolgálaton, hogy hogyan kell az útnyilvántartó programunkban a külföldi partnereket, tankolásokat, utazásokat kezelni.

Erre a linkre kattintva elérhetőek az oktatóvideóink, a harmadik videó direkt erről szól, de javaslom mindenkinek átnézni a többi témát is, mert mindig kiderül, hogy “még ezt is tudja a program!” :)

Screenshot 2016-08-27 21.52.25

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog