Átköltözés RoadRecord Online programba

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a RoadRecord útnyilvántartó program Windows verziója és az ahhoz tartozó mobil appok forgalmazása megszűnt. A Windows verzióban már 2020-as naptár sincs, az év vége után mindenféle felhasználási lehetőség megszűnt.

Kérjük, hogy költözzön át az új, Online rendszerünkbe! 

RoadRecord Online útnyilvántartó programunk az alapoktól újragondolt felépítésével teljesen új felhasználói élményt nyújt, online felhasználóink imádják az új rendszert és a benne rejlő lehetőségeket! Ezzel nem lesz készülékhez kötve, bármelyik számítógépéről böngészőben megnyithatja azt és a mobil alkalmazásban rögzített adatok külön szinkronizálás nélkül azonnal megjelennek az útnyilvántartásában – és modern, beépített Európa térképpel rendelkezik! További előnyök

Több felhasználó esetén az átköltözésre kétféle megoldás közül lehet választani a felmerülő igényeknek megfelelően:

  • A felhasználókezelés funkció segítségével az adminisztrátor létrehoz egy fiókot, amihez hozzáadja a többi felhasználót. Ebben az esetben minden felhasználó látja a fiók összes adatát (autók, partnerek, stb.). A legnagyobb előnye ennek a megoldásnak, hogy egy központi személy összefogja az útnyilvántartást, így többek között ellenőrizhető a felhasználók adminisztrációja, valamint a munkatársak cserélődése is könnyen adminisztrálható.
  • Abban az esetben, ha gondot okoz az, hogy minden felhasználó látja az összes adatot (pl.: GDPR megfelelés miatt), az útnyilvántartó programunkat használó munkatársak regisztrálhatnak külön-külön, saját online fiókot létrehozva. Ebben az esetben minden munkatárs csak a saját adatait (autók, partnerek)fogja látni.

Kérjük, hogy költözéssel kapcsolatban NE hívja a központi ügyfélszolgálati számunkat, hanem ezügyben keressen minket az alábbi telefonszámon a megadott időben!

Költözéssel kapcsolatos ügyfélszolgálat: 06-20-387-9183

Hétfő, szerda, péntek: 9:00-11:00 

Az átköltözés teljesen ingyenes. Az Online rendszerben azonnal élesben kezdhet dolgozni, aktiválás ott már nem szükséges.

Az átköltözés az eddigi tapasztalatok szerint (partneradatbázis nagyságától függően) 1-2 órás elfoglaltság. 

Javasolt lépések:

1. RoadRecord Online fióknyitás itt (igen, van ajánlás funkció az Online-ban is, fejlesztési lista itt) Támogatott böngészők: Google Chrome, Firefox, Safari és Edge

2. Az első belépéskor haladjon végig a Bevezető varázslón! Kövesse a program utasításait és vigye fel székhelyének, 3 partnerének és az autójának az adatait!

3. Töltse át partneradatbázisát az Online fiókjába! Ehhez az Online Súgóban talál részletes tájékoztatást.

4. Kezdje el használni az Online rendszerhez tartozó mobil appokat is, amivel menet közben rögzítheti az útjait: iOS és Android (a webes felületen is használt emailcím és jelszó párossal tud bejelentkezni, nem a régi felhő kulccsal)!

5. Ossza meg munkatársaival fiókját! Felhasználók hozzáadásához az Online Súgóban talál részletes leírást.

6. Minden hónap elején készítse el előző havi útnyilvántartását! A költözés ne merüljön ki annyiban, hogy csak megnyitja az új fiókját, gyakorolja be a használatát is!

Kezdje meg az átköltözést most!

Az online programra való áttéréssel kapcsolatban további fontos információkat talál a Gyakran feltett kérdések között.

RoadRecord mobilapp

iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
Szerezd meg: Google Play