IT-biztonságból csillagos 5-ösre vizsgáztunk

2022.01.31.

Nem kell számítástechnikai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk: minden weboldalnál és szoftvernél egyre növekvő jelentősége van az IT-védelemnek. A kibernetikai védelem a személyekre, intézményekre és kormányokra irányuló fenyegetések elleni védekezési stratégia, ami alól egyetlen online térben jelenlévő platform sem lehet kivétel. Az útnyilvántartásnál is nagy szerepe van, nem véletlenül figyelünk rá maximálisan.

A RoadRecord kiemelten fontosan kezeli az adatok és a webes rendszer védelmét, ezért időről időre kiberbiztonsági vizsgálatot végeztetünk Magyarország vezető IT-biztonsági cégével.

A felhasználók minden napos védelme mellett ez már a nagy multicégeknél is olyannyira alapvető igény, hogy van, ahol  kijelentik, hogy

csak úgy szerződnek egy céggel, ha annak tökéletes az IT-biztonsága.

Nálunk is előkerült egy ilyen kérés, aminek kapcsán az említett kiemelkedő kiberbiztonsági cég egy újabb mélyreható vizsgálatot végzett a RoadRecord-on, amely során hosszas és részletes vizsgálódás után sem találtak semmi problémát.

A RoadRecord-nál büszkén kijelenthetjük, hogy szoftverünk használói mindig a legnagyobb biztonságban tudhatják adataikat.

biztonságos útnyilvántartás

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere