Nyereményjáték

Sikeresen lezárult a RoadRecord oklevél nyereményjáték, amelynek keretében 3 szerencsés nyertes egyenként 33.000 Ft értékű üzemanyagkártyával gazdagodott.

Köszönjük a visszaküldött képeket, gratulálunk a nyerteseknek! Jó érzés látni, hogy a RoadRecord közösségnek ennyi aktív és büszke tagja van!

Bár nyereményjátékunk véget ért, rengeteg izgalmas lehetőséggel várunk még a jövőben is! Maradj velünk, és kövesd figyelemmel a RoadRecord híreit, hogy ne maradj le a következő alkalomról!

RoadRecord oklevelét a jövőben minden új előfizetőnk meg fogja kapni, amit ők is kinyomtathatnak és kitehetnek a falra, így mutatva, hogy elkötelezettek a NAV-álló útnyilvántartás mellett!

Nem vagy még RoadRecord felhasználó? Ne kockáztass! Vezess Te is NAV-álló útnyilvántartást! Velünk közel 22.000 cég biztosította már be magát.

Teszteld le 14 napig teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül a RoadRecordot! :)

KIPRÓBÁLOM A PIACVEZETŐ ÚTNYILVÁNTARTÓT!

 

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere