Felújított tutorial videósorozat indul a RoadRecordnál!

Aki régóta követi a RoadRecordot, már megszokhatta, hogy igyekszünk érthető módon, minél több információval szolgálni az érdeklődőinknek, újdonsült ill. veterán felhasználóinknak is minden lehetséges felületen.

A tavaly év végi Nagy RoadRecord applikáció felújítást követően most Tarr Péter kollégánk (akit már rengetegen ismerhettek a telefon túlsó végéről) elkezdte a tavalyi videóinkat újragyártani, hogy mindig a legújabb, legfrissebb verziónkkal találkozzatok a weboldalunkon és egyéb közösségi média felületeinken.

Felújított sorozatunk bemutatóvideókkal indul, azon belül is a RoadRecord mobilappot veszi górcső alá, ezután pedig folyamatosan fognak érkezik az új videók! :)

Első két videónk a manuális útrögzítést mutatja be:

Manuális útrögzítési mód céges autó használatához a RoadRecord mobilalkalmazásban

Manuális útrögzítési mód magánautó céges használatához, kiküldetési rendelvény készítéséhez a RoadRecord mobilalkalmazásban

 

Az összes többi, eddig elkészült videónkat (mobilapplikáció & webes felület) a YouTube csatornánkon találod meg.

Érdemes körbenézni, biztosan találsz új információt, amit azonnal tudsz hasznosítani!

Ha pedig még nem vagy felhasználónk, 14 napig teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül letesztelheted a RoadRecordot…nem fogsz csalódni! :)

Kipróbálom a RoadRecordot!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere