A RoadRecord Online program rejtett kincsei: 2 kevéssé ismert funkció

2021.07.22.

Ügyfélvisszajelzéseinkből idén nyáron rá kellett jönnnünk, hogy sokan nem ismerik RoadRecord Online programunk minden hasznos csínját-bínját.

Tudjuk azt is, hogy minden program használatának megtanulásához idő kell, így ezzel a rövid cikkel szeretnénk új és veterán ügyfeleinknek segíteni pár kevésbé ismert tipp és trükk rövid ismertetésével.

1. tipp: Új út hozzáadásakor távolságra is kereshetsz

A Havi utak menüsorunk Utak véglegesítése menüjében kattints duplán arra a napra, amelyre utazást szeretnél rögzíteni!

A részletező ablak bal oldalán kattints az lehetőségre. A keresőbe akár távolságot is beírhatsz: erre keresve a partner beszúrásával kb ennyivel fog változni a napi útvonal (az előtte és utána lévő pont figyelembe vételével).

Nézd meg egy példán:

2. tipp: Új út beszúrásakor új cím esetén rögtön a partnerlistádba is mentheted a látogatást, nem kell külön a Partner menübe navigálnod

Ha az Alapadatoknál még nem rögzítetted, az Utak véglegesítése menüben közvetlenül is hozzáadhatsz új partnert partneradatbázisodhoz, miközben az új partnerlátogatásodat is rögzíted.

A Havi utak menüsorunk Utak véglegesítése menüjében kattints duplán arra a napra, amelyre utazást szeretnél rögzíteni! A részletező ablak bal oldalán kattints az lehetőségre. A legördülő listában kezd el beírni az új címet, akihez partnerlátogatás szeretnél rögzíteni, illetve ezzel egyidőben a partneradatbázisodhoz is hozzáadnád.

Nézd meg egy példán:

 

 

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere