Amerikai innovációkkal fejlesztjük a RoadRecordot

2024.01.04.

Mindig jó érzés egy motiváló visszajelzéssel kezdeni az évet. Most megosztjuk egy követőnk pozitív kommentjét és bemutatjuk, hogyan hat egymásra a magyar és az amerikai vállalkozásunk, a RoadRecord és a MileageWise.


Büszkék vagyunk arra, hogy a MileageWise 2023-ban három éves lett. Megtapasztaltuk, hogy az amerikai piac mekkora lehetőséget, ezzel együtt milyen komoly kihívásokat rejt, de kitartó munkánk gyümölcsei már kezdenek beérni. Amerikai vállalkozásunk célja a pénzügyi siker elérésén túl, a legmodernebb technológiák megismerése és beépítése a munkánkba és a termékeinkbe. Amerikában mind a szoftverfejlesztés, mind az útnyilvántartás területe jóval fejlettebb a magyar piacnál, ami a kemény versennyel együtt kihozza belőlünk a legújabb ötleteket és fejlesztéseket.

Fontos kiemelni, hogy az amerikában szerzett tapasztalataink nem maradnak a tengerentúlon. Minden tanulság, minden fejlesztés közvetlenül beépül a RoadRecord rendszereibe. Ez azt jelenti, hogy amikor a MileageWise-zal a legújabb amerikai technológiákat és trendeket követjük, azokat a magyar útnyilvántartó alkalmazásainkba is elhozzuk, a RoadRecord felhasználói azonnal hozzáférhetnek ezekhez az új funkciókhoz és fejlesztésekhez. Egy folyamatosan fejlődő terméket építünk, ami napról napra jobbá válik.

Így biztosítjuk, hogy a RoadRecord ügyfelei a leginnovatívabb útnyilvántartó mobil alkalmazással és webes programmal dolgozzanak. Ha pedig hatékonyabban készül az útnyilvántartás vagy a kiküldetési rendelvény, akkor még több értékes időt spórolhatnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MileageWise és a RoadRecord közös munkája nemcsak a mi sikerünket, hanem ügyfeleink elégedettségét is növeli. Köszönjük felhasználóink bizalmát, ami által 2023-ban is jó évet zárhattunk.

Mitől egyedülálló az útnyilvántartó programunk?

A RoadRecord útnyilvántartó program két részből áll:

  • Útnyilvántartó mobil applikáció, amellyel 3-féle automata, és a manuális útrögzítési mód közül választva mindennapi útjaidat, tankolásaidat és kilométerállásaidat tudod rögzíteni.
  • Böngészőből elérhető webes útnyilvántartó program, amellyel a mobilon felvitt utakat utólag szerkesztheted, kiegészítheted, majd kinyomtathatod a beépített házi NAV-ellenőrünk szűrőjén is átment, 100%-ban NAV-álló útnyilvántartásodat mindösszesen 7 perc alatt.

Számos integráció segíti az utak és partnerek gyors, tömeges rögzítését, többek között a MileageWise felhasználói között legnépszerűbb  Google Timeline Import.

A RoadRecord és a MileageWise segítségével a világon egyedülálló módon a felhasználók visszamenőlegesen is képesek elkészíteni 100%-ban NAV-álló útnyilvántartásukat. Ebben nyújt segítséget a mesterséges intelligencián alapuló Útajánlás funkció is, amellyel a hiányzó utak problémáját lehet megoldani utólag, személyre szabva.

Ismerd meg Te is a RoadRecord útnyilvántartó programot! Próbáld ki 14 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

KIPRÓBÁLOM A ROADRECORDOT!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere