ÚJ! Időszaki összesítő céges autóhoz a RoadRecord Online felületén

2023.06.23.

Szeretnéd 1 felületen látni megtett útjaid havi és éves összesítését, az üzemanyagköltségeidet, vagy éppen a céges-/magánutak arányát kördiagramban is?

A RoadRecord vadiúj Időszaki összesítő menüpontjában az összes útnyilvántartásod csupán egy kattintásnyira került hozzád.

Hol találom az új menüpontot?

Az Időszaki összesítőt a RoadRecord Online számítógépes felület Havi utak menüjében helyeztük el, azon belül a legutolsó listaelem.

Mit kell beállítanom az Időszaki értesítőben?

Belépve az összesítőbe ki tudod választani, hogy melyik autóra és milyen időszakra szeretnéd látni az összesítést.

FONTOS: Az autóválasztóban csak céges autót van lehetőség választani, mert a jogszabályok szerint egyelőre csak céges autó kontextusában értelmezhető az összesítő.

Ezután a felső menüben be tudod állítani, hogy mely hónapok útnyilvántartásai jelenjenek meg a listában.

Útnyilvántartás nyomtatása PDF-ben

A listában minden hónap mellett találsz egy Letöltés gombot, így tehát külön-külön le tudod tölteni és ki is nyomtathatod azt az útnyilvántartást, amelyikre éppen szükséged van.

A Letöltés gomb megnyomásakor a rendszer ellenőrzi, hogy az adott hónap kinyomtatható-e.

Itt 3 állapot fordulhat elő:

  • Kinyomtatható – a nyomtatási ellenőrzések között nincs hiba és figyelmezetés sem, így letöltődik a PDF.
  • Figyelmeztetések vannak az ellenőrzés során – ilyenkor egy sárga felkiáltójel jelenik meg a sorban. Ha erre rányomsz, akkor egy felugró ablakban listázásra kerülnek a figyelmeztetések, illetve a Nyomtatás mindenképp gomb is, aminek hatására szintén letöltődik a PDF.
  • Hiba van a listában – egy piros felkiáltójel jelenik meg a sorban, erre rákattintva a hibák listázásra kerülnek egy felugró ablakban.

A táblázat utolsó sora pedig az adott időszakra lévő összesítést fogja tartalmazni a Kijelölt időszakra vonatkozóan, amit a felső menüben tudsz beállítani.

Reméljük, hogy tetszik az új funkciónk, amellyel a lehető legközelebb hoztuk hozzád az összes eddigi RoadRecordos útnyilvántartásodat!

Nem vagy még felhasználónk? Akkor az új funkciónk csak egy újabb érv amellett, hogy kipróbáld útnyilvántartó programunkat – 14 napig ingyenesen. :)

 

Kipróbálom a RoadRecordot!

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere