Mi garantálja a RoadRecord Online útnyilvántartó adatbiztonságát?

2019.11.25.

Számunkra kiemelten fontos rendszerünk és ügyfeleink adatainak védelme, ezért a RoadRecord Online útnyilvántartó programunk bevezetése előtt nem volt kérdés, hogy a saját vizsgálatainkon túl külső szervezettel is végeztessünk biztonsági ellenőrzést.

Felkértünk egy etikus hekkert, hogy véleményezze a rendszerünket és az adatkommunikáció biztonságát.

Az etikus hekker egy vizsgálat során megtalálja a biztonsági réseket, ahol esetleg fel lehet törni különböző rendszereket. Ezt általában megbízásból teszi, jelen esetben mi a Quentit Kft.-t bíztuk meg, hogy végezze el ezt a vizsgálatot. Az ellenőrzést két körös teszttel bonyolították le, mely során az első körben talált egy-két hiányosság kijavítása után újabb vizsgálatot végeztek.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a RoadRecord Online program rendszere gyakorlatilag kitűnőre vizsgázott, így a rendszer ellenőrzött feltörésvédelemmel, valamint tanúsítvánnyal ellátott biztonságos csatornán folyó adatkommunikációval rendelkezik.

IT Biztonsági Audit Tanúsítvány a RoadRecord Online rendszerről

etikus hekker tanúsítvány

Az adatok biztonságát fokozza a nagyhatékonyságú és GDPR-kompatibilis PostgressSQL adatbáziskezelés. És természetesen SSL titkosítás védi a a kommunikációt a böngésző és a szerver között.

Ügyfeleink adatainak védelme mellett, programunk legfontosabb funkcióit úgy alkottuk meg, hogy a RoadRecorddal és a hozzá tartozó mobil alkalmazással bárki könnyen és gyorsan (akár visszamenőlegesen is) elkészíthesse NAV-álló útnyilvántartását vagy kiküldetési rendelvényét.

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere