Segédvideók a RoadRecord Online útnyilvántartó program használatához

2021.12.07.

Elakadtál útnyilvántartás vezetése közben, vagy épp most vágnál bele?

Vadiúj, saját készítésű bemutatkozó- és segédvideóink megnézése után biztosan nem lesz gondod a NAV-álló útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény elkészítésével a RoadRecord Online útnyilvántartó programban, ráadásul mindez havi 7 percedbe telik.

Nézzük, hogyan segítenek videóink az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítésében:

  • Új lejátszási listáinkban (mint pédául a Segédvideók) megtalálhatod a számodra legfontosabb információt, menüpontot a RoadRecord Online útnyilvántartó program webes felületén.
  • Külön videókat készítettünk a céges autót lízingelőknek, a saját autójukat céges utakra használóknak és az egyéni vállalkozóknak is.
  • A RoadRecord Online útnyilvántartó program 2 fő menüje, az Alapadatok és a Havi utak külön-külön videókat kaptak, amikben végigvezetünk Téged minden menüponton és elmagyarázzuk azok használatát.
  • Az összes frissen feltöltött videónk timestamp-et kapott műveletekre bontva, így pillanatok alatt átláthatóak a videó fejezetei. Bármikor arra a részre ugorhatsz, ami éppen érdekel!
  • Garantáltan a legjobb videós tartalmat találod az útnyilvántartásról és a kiküldetési rendelvényről a RoadRecord YouTube-csatornáján

Találd meg a számodra leginkább érdekes videót, hogy utána pillanatok alatt el tudd készíteni NAV-álló útnyilvántartásodat!

Teljes lejátszási listáink YouTube-on, az összes videó eléréséért:

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere