Új céges autó első lépései

Kategória:

Ha most kezded az útnyilvántartás készítést a RoadRecord Online-ban vagy autócsere miatt új céges autót fogsz használni, akkor az útnyilvántartás készítése előtt végezd el ezeket a lépéseket:

új autó első lépései

  • Következő lépés a kezdő km óra állás rögzítése. Akár új, akár használt autóval kezdesz dolgozni, nagyon fontos, hogy az átvételkor feljegyezd a km óra állást. Ez új autó esetén sem lehet 0 km.

  • Azon a napon, amikor átveszed az autót, a Fix utak menüpontban rögzítsd fel az átvétel helyét. A program alapértelmezett kiindulási pontnak a székhelyedet vagy a telephelyedet automatikusan betölti a nap elejére, de ezt ebben az esetben töröld ki és az átvétel helye legyen az első helyen felrögzített kiindulási pont. Természetesen ezen a napon felrögzíthetsz több fix utat is. Fix utak törléséhez segítség

TIPP: Az esetek többségében a későbbiekben ahhoz a partnerhez, ahol az autódat átvetted nem fogsz menni.Ha nálad is ez a helyzet, akkor az Alapadatok / Autó-partner összerendelés vagy Partner-autó összerendelés menüpontokban állítsd passzívvá vagy inaktívvá, hogy az útajánlás ne vegye figyelembe.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel