RoadRecord BlogTöbb felhasználó kezelése

Az online felületre egyszerre hány felhasználó tud belépni? Hány felhasználót adhatok hozzá a fiókomhoz?

Egy online fiókhoz tartozó felhasználók számában nincsen korlátozás, nem függ az előfizetett autók számától. Az online felületet egyszerre akár a fiókhoz tartozó összes felhasználó használhatja. Arra viszont figyelni kell, hogy egy autó útnyilvántartásába vagy kiküldetési rendelvényébe egyszerre csak egy felhasználó rögzítsen adatot.  

Felhasználók törlése

Felhasználót csak a fiókot létrehozó Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználók tudnak törölni. A törlés végleges, visszavonhatatlan, de mivel a felhasználóknak csak hozzáférése van az egyes autókhoz és fiókhoz, ezért az általuk létrehozott adatok megmaradnak törlés esetén is. Jobb oldalon felül kattints a Profilom és egyéb információk lehetőségre: A lenyíló menüben válaszd a Profilom…

Felhasználó-autó összerendelés beállítása

Több felhasználó esetén Adminisztrátorként vagy Menedzserként be kell állítanod, hogy az egyes autókkal mely felhasználók dolgozhatnak, vagyis egy adott autó esetén ki lehet jogosult a havi utak kezelésére, az autó-partner összerendelésre vagy a napi állandó utak beállítására. Autót felvinni, módosítani vagy törölni és autóhoz jogosultságot adni csak az Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználók…

A felhasználókezelés funkcióról

RoadRecord fiókodat több felhasználóval is használhatod. Ez akkor hasznos, ha online útnyilvántartó programunkat többen használjátok a cégednél, minden autó útnyilvántartását vagy kiküldetési rendelvényét más készíti vagy szeretnéd megosztani a fiókodat a munkatársaiddal, könyvelőddel. Az új felhasználókezelés funkció segítségével felhasználókat tudsz felvenni, hogy ők is hozzáférjenek RoadRecord fiókodhoz és adatokat rögzítsenek, valamint útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt…

Felhasználók kezelése

Felhasználók adatait, beállításait módosítani csak az Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználók tudják. Jobb oldalon felül kattints a Profilom és egyéb információk lehetőségre: A lenyíló menüben válaszd a Profilom menüpontot. A Felhasználók kezelése menüpontban tudod a felhasználóid státuszát módosítani. Kattints a jobb egér gombbal és válaszd a Módosítás lehetőséget. Vagy a jobb alsó menüben…