ÚJ! Automatikus útrögzítés mobilon töltésfigyelő funkcióval

2020.06.24.

A RoadRecord Online mobil appban már kétféle automatikus útrögzítési mód közül is választhatsz. Az autós Bluetooth mellett a telefontöltés figyelése funkció segítségével is  gombnyomás nélkül rögzülhetnek útjaid!

Ezt a funkciót neked találtuk ki, ha

  • nehéz megszoknod és rutinná tenned a manuális útrögzítést
  • rendszeresen az autódban töltöd a telefonodat
  • nincsen autós Bluetooth eszközöd.

Automatikus útrögzítéssel hó végén már nem kell törnöd a fejed, hogy merre jártál. Könnyedén véglegesítheted az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed, manuális vagy az egyedülálló útajánlás technológia segítségével.

Sőt, a felhasználókezelés segítségével a véglegesítés feladatát kiadhatod munkatársadnak vagy akár szakértőinkre is bízhatod!

RoadRecord Onlien töltésfigyelő NAV-álló útnyilvántartás 1  RoadRecord Onlien töltésfigyelő NAV-álló útnyilvántartás 2

Hogyan működik a telefontöltés figyelése funkció?

A telefonod autóban való töltését figyeljük: a rögzítés akkor történik, amikor megérkezéskor leveszed a mobilodat a töltőről. Az utazás megkezdéséről és sikeres partnerlátogatás rögzítéséről is értesítést küldünk.

Figyelünk mobilod élettartamára és adathasználatára is!  A töltésfigyelő GPS helymeghatározást és mobil adatforgalmat is csak a partneredhez való megérkezéskor használ a rögzítéshez, így mobilod akkumulátora és adatkerete is a lehető legminimálisabb mértékben merül.

Sosem volt ilyen könnyű minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást készíteni, mint az automatikus útrögzítési módok használatával!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere