Minden, amit az ingyenes útnyilvántartásról tudni kell

Ingyenes útnyilvántartót keresel?

Mi is szeretjük az ingyenes megoldásokat, de nem minden áron! Magyarországon nincsen a jogszabályoknak megfelelő ingyenes útnyilvántartó program. Így ha olcsón szeretnéd megúszni, akkor vezetheted papíron, Excelben vagy választhatsz egy gyenge programot. A hibásan elkészített útnyilvántartással azonban NAV büntetést kockáztatsz!

Érdekelnek az útnyilvántartás szabályai
útnyilvántartás mobilon
RoadRecord útnyilvántartás mobil app

Az idő pénz

Lehet, hogy megszoktad, hogy az időddel fizetsz, de a km-ek számolgatása és az eltéréseken való bosszankodás helyett válassz profi útnyilvántartó programot! Ezzel mobilon automatikusan rögzítheted útjaidat, hó végén 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásodat! A jogszabályi megfelelésről a beépített NAV ellenőr funkciónk gondoskodik.

Mit kell tudnia egy jó útnyilvántartó programnak?

Válaszd a legjobb megoldást!

Neked milyen szempontok a legfontosabbak? Mobilon vezetnéd az útnyilvántartásodat? Vagy esetleg elmaradt hónapokat kell pótolnod gyorsan és már azt sem tudod merre jártál? Csak pár perced van havonta az útnyilvántartásra? Szeretnél megúszni egy NAV ellenőrzést büntetés nélkül? Hasonlítsd össze a legjobb útnyilvántartó megoldásokat!

Megnézem az összehasonlítást
ingyenes útnyilvántartás
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

Próbáld ki ingyen!

Próbáld ki útnyilvántartó programunkat 14 napig ingyen, kötelezettségek nélkül és győződj meg Te is róla, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg egy minden jogszabálynak és elvárásnak megfelelő útnyilvántartó programmal, imádni fogod!

Akik már imádják - felhasználói vélemények