A könyvek, a RoadRecord és az amcsi cég sztorija

“Csak akkor vagy versenyképes, ha sok emberrel és komoly rendszerekkel dolgozol” – mondja ügyvezetőnk, Barazsy Ákos a Cégépítők podcast legújabb adásának vendégeként.

Ákos módszerét megfogadva biztos lehetsz benne, hogy ha van egy biztos alapokon nyugvó céges rendszered, számodra sem lehet lehetetlen küldetés Magyarország meghódítása, vagy akár a külföldi piacra való betörés.

A podcastet meghallgatva olyan kérdésekre kapsz választ, mint:

  • Honnan indult ma Magyarország legsikeresebb üzleti influenszere?
  • Mitől időtállóak Ákos kasszasikert elért könyvei, A bevétel erősíti a szabályt I.-II.?
  • Mi a RoadRecord története, és hogyan fogadta a piac a cég úttörő megoldásait?
  • Mennyire kellett edukálni a felhasználókat?
  • Mivel tudtak kitűnni a többi hasonló szolgáltatást nyújtó cég közül?
  • Mikor és milyen döntések kellettek ahhoz, hogy piacvezetővé váljanak az útnyilvántartó rendszerek között?
  • Mennyi idő kialakítani jól működő rendszereket?
  • Milyen előnyei és hátrányai vannak a külföldi piacra lépésnek?

“Maximalizálni kell a stabil dolgokat, amibe kapaszkodhatsz“ – mondja Ákos, aki szerint az “A” tervünk legtöbbször nem válik be, éppen ezért fontos, hogy minden eshetőségre felkészüljünk, melyben nagy segítségünkre lehet, ha van egy masszív és jól bevált rendszerünk, alapunk.

A beszélgetés rengeteg inspiráló gondolatot és gyakorlati tanácsot nyújt abban, hogy miképpen lehet gyorsan és harcedzetten alkalmazkodni a vállalkozásunkat érintő legváratlanabb helyzetekhez is. Ezek pont jól jönnek most ebben a gazdasági helyzetben…

Az alábbi beágyazott videóban rögtön meg is hallgathatod a teljes, több mint 2 órás beszélgetést… csak bírj jegyzetelni! :)

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere