Ingyenes Excel útnyilvántartás minta 2024

Útnyilvántartás mintát keresel?

Útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt kell vezetned, vagy visszamenőleg kell ezeket most pótolnod? Nem tudod, hol kezd, mit használj? Hasznos lenne, ha az általad használt Excel útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény minta ismerné az útnyilvántartás szabályait és buktatóit, így nem kellene mindennek neked utánanézned?

Magamra ismerek
útnyilvántartás mobilon
NAV-álló útnyilvántartás

AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az útnyilvántartás a 4. leggyakrabban ellenőrzött bizonylat egy adóellenőrzéskor. Tudtad, hogy az Excelben, papíron, vagy olcsó programmal készült útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény nem biztos, hogy megfelel a jogszabályi előírásoknak, és így komoly NAV büntetést eredményezhet?

Mutasd a megoldást

NAV-ÁLLÓ ÚTNYILVÁNTARTÁS GYORSAN

A mobil appal hóközben automatikusan épül az útnyilvántartásod, a megadott céges- és magánút arányod alapján pedig a hiányzó útjaidra automata útajánlás tervezetet kapsz, akár visszamenőleg is. Így készül el havi 7 perc alatt a NAV-álló útnyilvántartás.

Megnézem tízezrek kedvencét
útnyilvántartás applikáció és laptop
RoadRecord útnyilvántartás mobil app

"JÓL HANGZIK, DE BIZTOS DRÁGA LESZ..."

Próbáld ki útnyilvántartó appunkat 14 napig ingyen és győződj meg Te is róla, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg egy minden elvárásnak megfelelő útnyilvántartó megoldással! Az idő pénz, így a RoadRecord lesz a legjobb befektetésed. A NAV-álló útnyilvántartásnak köszönhetően pedig a büntetést is biztosan elkerülöd!

Kipróbálom a piacvezető útnyilvántartót

INGYENES EXCEL ÚTNYILVÁNTARTÁS MINTA