Zúgolódnak az APEH-esek, nem kapnak prémiumot

Érdekes ez az Index.hu: vannak semmitmondó cikkeik melyeket lehet kommentelni, a fontosabbakat nem. Személy szerint a fenti című cikkükre adott olvasói véleményekre igen kíváncsi lennék, ezért én itt és most lehetővé teszem a népítéletet.

Olvasd el a cikket itt, ami arról szól, hogy ki vannak borulva az APEH-esek, mert lehet, hogy nem kapnak idén prémiumot.

Az én véleményem az, hogy felháborító minden közalkalmazottól (nem csak APEH-esektől), hogy nem akarják tudomásul venni, hogy Őket is kell, hogy érintse a válság. Miért gondolják azt, hogy Ők kibújhatnak a világon mindenkit érintő visszaesésből?

Minket kisvállalkozókat nyilvánvalóan erősen megviselt a válság, nemcsak vállalkozások, munkahelyek szűntek meg, de a megmaradt (az országot finanszírozó) vállalkozóknak – nekünk – is sokkal többet kell dolgozni idén kevesebb pénzért, ráadásul nekünk minden egyes nap meg kell dolgozni a betevőért, mert még az "alapfizetésünk" sem fix – mint Nekik, amit ráadásul mi fizetünk. A további lehúzó büntetésekről már ne is beszéljünk… Őket még ez a veszély sem fenyegeti.

Mi milyen prémiumra számíthatunk, hova menjünk demonstrálni, hogy elverték a pénzünket? Vagy sztrájkoljunk mi is? Ha nem lesz bevétel, akkor kitől, milyen adót fognak beszedni?

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog