Webes útnyilvántartó program?

Egy időben igen sok ötletelést kaptunk az érdeklődőinktől, vevőinktől, hogy "Ákos nem akarjátok az útnyilvántartó programotokat webes programmá fejleszteni?"

Valóban arra megy a világ, hogy évek kérdése, és kiszorulnak az irodákból a belső szerverek, észrevétlenül és fokozatosan teret nyernek a webes alkalmazások, nemsokára azon kapjuk majd magunkat, hogy már csak a weben dolgozunk…

DE – vissza szoktam kérdezni – valóban örülnél annak, hogy a _titkos_ könyvelési anyagaid a weben tárolódjanak?

Rövid fejvakarás után rendszerint az volt a válasz, hogy "nem". Hogy miért ez a válasz, azt rábízom mindenkinek a fantáziájára… :)

A fejlődés viszont nem áll meg, azonban webes útnyilvántartó programunk NEM LESZ – éppen a vevői piackutatás támasztja alá ezt.

"Mit csinál ez a Barazsy, éppen most indult a webes értékesítői rendszere, itt meg lebeszéli az embereket a webes alkalmazásokról?"

Nem.

Lesz rá hamar megoldásunk, csak éppen a káposzta is meg fog maradni, és a kecske sem marad éhes… :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog