Villámlájkért villámnyeremény

Lájkold (=nyomd meg a “Tetszik” gombot) a RoadRecord facebook oldalát február 10. péntek éjfélig, és minden 500. követőszám után kisorsolunk a követőink közt egy kétszemélyes, 2 éjszakás hétvégét a sárvári Hotel Arborétumban ahol lejáró vagy NEMRÉG LEJÁRT üdülési csekkjeid 2012. november végéig tudod felhasználni!

      

Ne feledd, szállodai hétvégét nyerhetsz egy egyszerű gombnyomással, nyomd meg a facebook dobozban a “Tetszik” gombot!

A nyerteseket a facebook oldalunkon teszem közzé, szombaton sorsolok 500 követőnként egy szerencsés nyertest (most 719-en áll a számláló)! A sorsoláson a korábban lájkolók is részt vesznek!

Figyelem! Ennek a bejegyzésnek a lájkolásával nem lehet nyerni, csak a facebook oldalunkéval! Viszont ha megosztod e bejegyzést, akkor ismerősöd is nyerhet!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 328
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog