Világújdonság: on-line éles kampánykövetés! (by Barazsy Ákos)

Világújdonság a blogolás történetében! Ilyet még senki sem csinált: On-line közzéteszem ÉLES marketingkampányom visszajelzéseit, kommentárjait, eredményeit! Kendőzetlenül, titkok nélkül!

Csak itt, csak most, csak Neked!

Holnap április elseje, a bolondok napja. Ennek alkalmából egy olyan 1 napos marketingakcióval készültem, amivel azokat céloztam meg, akik már érdeklődtek útnyilvántartó megoldásunk iránt, de még nem vásároltak! Lehet, hogy Te is kapsz majd a kampányból?

Ez a lista most 2077 tagot számlál, és mivel olyanok is kapnak belőle akik már rég "selejtes" értékesítési fázisban vannak, ezért előre borítékolhatom, hogy mindenki jól fog szórakozni, aki ide április 1.-én ellátogat!

Olyan kampánylevelet írtam, ami egy olyan brutális marketingeszközt tartalmaz, amit még soha nem próbáltam ki, nem láttam működni, csak hallottam róla, hogy valaki tervezett ilyet…

Olyan kampánylevelet írtam, amitől még nekem is borsózott a hátam, kizárt dolog, hogy legyen olyan ember aki a levél tárgya alapján ne olvasná el a levelet, és biztos lehetsz benne, hogy fogok kapni itt hideget-meleget! Boritékolom, hogy lesz itt keményen anyázda és lesznek akik jókat fognak nevetni rajta!

Olyan kampánylevelet írtam, amire azt mondták a munkatársaim, hogy tök jó, de ki ne merjem küldeni, mert Ők ezt nem merik felvállalni!

De én felvállalom!

Olyan kampánylevelet írtam, amelyről FOGALMAM SINCS, hogy mi lesz az eredménye: benne van a pakliban, hogy rekordeladások születnek, de keményen benne van az is, hogy csúnyán megbukik!

Egy biztos: nagyon NAGYOT fog szólni!

A menet a következő:

1. Ma éjszaka (hétfő) kiküldöm a kampányleveleket
2. Ezzel párhuzamosan ide is felrakom pdf formátumban, hogy lásd, mi ment ki (meghökkentő lesz)
3. Kedd reggeltől fognak jönni a visszajelzések, én folyamatosan frissíteni fogom ezt a bejegyzést velük (megrendelések száma, anyázások vágatlanul, dicséretek vágatlanul, stb)
4. Értékesítési csapatom telefonnal rá fog segíteni a dologra a nagyobb hatékonyság érdekében
5. Együtt izgulhattok velem a kampány sikeréért, egyesek irigykedhetnek, mások pedig kárörvendezhetnek
6. Ha jól megy a dolog, akkor lehet, hogy feldobok még valami extra nyereményt (javaslatokat folyamatosan várok a kommentbe)
7. Nap végén nyilvánossá teszem az eladások értékét, darabszámát, hatékonyságot – mindent amit szeretnél!
8. Levonhatod a következményeket és Te is csinálhatsz hasonló kampányt (vagy ezért nem)

Gyere ide kedden és folyamatosan kövesd az eseményeket ebben a bejegyzésben! (ha van blogod, vagy egyéb marketingfelületed, hívd ide az olvasóidat is!)

Jó szórakozást!

03.31. 12:54 Ezt a bejegyzést szétküldtem hírlevélben és a blogokban + ismerősöknek

03.31  13:57 Az első visszajelzések a hírlevélhez: "Ez baromi jó ötlet, rengeteg kíváncsi ember van!" és "Ez kib@szott nagy ötlet! Ráadásul a végén akár még az online marketing / seo / stb. témákban is jó anyagot tudsz majd erről adni később!"

03.31   22:55 Kiküldtem a marketinganyagot, itt olvashatjátok (mindenki a saját adatival kitöltve kapja)

04.01    05:12  Megjött az első éjszakai termés,vásárlás még nem volt – ez nem jó előjel   És persze megjött az első feljelentéssel fenyegetőző is :)

 • "be lehet fejezni a zaklatást"
 • "A szívbajt hozták rám. Nem volt jó vicc"
 • "Köszönöm "megtisztelő" és rendkívüli ajánlatát, de nem élek a vásárlás lehetőségével. Ellenben cégünk kiszámlázná Önnek a kórházi ügyeleti díjat, ugyanis enyhe infarktust kaptam, a "körözés elrendelése" láttán. De miután április 1-ét írunk,  megbocsájtom ezt a kis incidenst, hogy a bolondját járatta velem."
 • "1. Soknak a legnagyobb jóindulattel sem mondható nyugdíjam remélt kiegészítésére működtetett vállakozásomnak nem 60 napos pénzvisszafizetési garanciára, hanem mondjuk 6 hónapos fizetési könnyítésre, egészen pontosan: részletfizetési lehetőségre lenne szüksége. (A program nagyon jó, az említett fizetési könnyítés mellett már rég megvettem volna). 2. A mosodai számlát postán küldöm, ugyanis a körözés első sorának végére az infarktus-közeli állapotom hatására betojtam. (Mellesleg briliáns az ötlet, ha esetleg lesz is olyan sorstársam, aki nem így gondolja)"
 • "Gratulálok ehhez a gerilla marketing kampányhoz.Igazán meglepett így éjjel. Az előző, korábban küldött levelei is nagyon ötletesek voltak. Sajnos esetemben erre a cégre nem kell útnyilvántartást vezetnem.Hát ez Önnek sajnos,nekem nem  :) De van 1 másik cégem,ahol kellhet.Holnap…illetve ma konzultálok a könyvelőmmel,hogy szükséges-e ez a program,mert a csatolt videón nagyon jónak tűnik, és ha kell biztosan ezt választom,mert igazán tetszik az eladási stratégiája."
 • "Idefigyeljen kedves Barazsy Ákos! Ha szívgörcsöt hoz egy potenciális jövőbeni vásárlójára, akkor még azt a kevés esélyt (reményt) is elveszti, amit még a potenciális ügyfél halogatásával magáénak mondhat!!!! A vádlott (gyanusított) mentségéül legyen felhozva, hogy nagy élvezettel olvassa a főügyész úr hírleveleit, blogját és miegyebét, de kéri szépen, hogy hagyja őt tovább főni a halogatás levében… Elég büntetés az neki!!!"
 • "Na ne! Vicces az úr! Komolyan gondolja, hogy ezek után üzleti kapcsolatot létesítünk, ha nem feltétlen rászorulok?"
 • "Ha valaki hulyees idiota az reggel es este is Ha meg egyszer ilyen mailt kuld feljelentem, ezt a mailt elkuldom masolatba a IV ker rendorsegre es az apeh oz is esetleg ok kellen tudjak mit csinal"
 • "Gratulálok, zseniális! :)"
 • nem rossz uraim,csak azt felejtették ki a számításból, hogy borzasztóan drága a temetésem,ha szívrohamban meghalok.Egyébként tetszett ,szeretem a szellemes embereket.
 • Tisztelt Balázs! Nagyra értékelem hunorát, de szorakozzon egy Ön álltal szabadon választott rokonával. Megkérem hogy a jövőben semmien formában NE keressen.
 • Asszem, ez már túllépte az én tűrési határomat….. basszus… de még viccnek is rossz, hiába van április 1-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! L(((((((((((((((((((((((((( 
 • Nagyon jó lett a levél, majd szétröhögtem az agyam olvasás közben.
 • Ez nagyon jól sikerült!!!! Ez volt az elso reklámlevél amit végigolvastam! Komolyan mondom, egyedülálló! Csak gratulálni tudok hozzá. Ha idoközben nem lettem volna munkanélküli, vásárolnám is a terméket, már csak azért is hogy ezzel jutalmazzam ezt merész, de nagyon jól összerakott reklám levelet!!! A marketing kampány hibátlan! Maximális elismerésem!!!
 • A "marketingcommando" csapata nyüszít a gyönyörtűl, mert minden tanításuk és ötletük benne van a hírlevelükben. Azonban nálam pont az ellenkezőjéz érték el, mivel reggel, félálomban olvastam. Nem igazán csalt mosolyt az arcomra.
 • Vásárlási szándékom halogatása egy kollégájával való egyztetés miatt húzodik… Remélem a fent leírtak enyhítő körülménynek számít majd 
 • Gondolom jópofának szánták, de ez már túl ment a jóízlés határán!!!!

04.01. 06:14  Megvan az első eladás!

04.01.  07:08
  Még egy eladás, továbbá:

 • Ez valahogy most nem volt annyira vicces… Le tudna venni a levelezési listáról?
 • Nagyra értékelem a vicces email-jét, sajnálom hogy nem az Önök programját rendeltem meg, mert ha ennyire ötletesek, biztos a programjuk is nagyon jó.
 • Megkaptam a levelet! Amikor először megláttam a tárgyat, nem hittem a szememnek! Kétszer is el kellet olvasnom

04.01.  10:01  Jött egy csomó anyázás, 3 vásárlás, kb 5-6 feljelentéssel fenyegetőzés… még jó, hogy egyeztettem az Ügyvédemmel, tudtam, hogy ez lesz… szemezgetés:

 • Köszönettel vettem a megrovást, sajnos vásárolni még nem fogok, de ha a cégvezető tulajdonos hozzájárul biztosíthatom csak az Ön programját fogom megvásárolni. Emellett nem volt hiába e virtuális ismeretség rendszeresen olvasom a blogját és nekem küldött e-mail-it sok hasznos információval szolgálnak.
 •  Nem gondolja, hogy körözéssel fenyegetőzni, és útszéli mondókát írni MÉTERES BAROMSÁG, OLYAN NAGY GECISÉG, AMI AZ ÉGIG ÉR? Nem gondolja,tisztelt uram? Nem gondolja, hogy ha az az ember, aki létező v. nem létező emil címhez jutott, és azt hivatalosnak tűnő, de orbitálisan marketingízű szemét levelekkel tömködi, az egy csúszómászó, nyálkás, föld alatt közlekedő baromarcú, disznóseggű, pöcstelen xy kromoszómás, benőttpinájú xx kromoszómás geciízű, fokhagymaseggű pók? Nem gondolja???? Ha nő, akkor nem kellene leesni a mellének? Ha ffi, akkor nem kellene puhapöcsnek maradnia? Ha-ha, Muhaha. Ezúton kérem, töröljön minden velem kapcsolatos adatot! Követelem, legyen semmis a nevem, emil-címem és minden adatom az önök (ha-ha) adatbázisában! Beszéltem, uff
 • Kedves Ákos! Tényleg nagyon bátor a marketinglevele, amellyel előre készült. Még nekem is, mint volt APEH-es dolgozónak is elsőre igen komoly élmény volt olvasni az első sorokat! Az ötlet akár be is válhat, hiszen "aki mer, az nyer". Sok sikert hozzá! Hírleveleit azonban nagy örömmel olvasom. További munkájához sok sikert kívánok!
 • Isteni volt, KÖSZÖNÖM  ! ..és most, hogy a hangos röhögésemre az összes főnököm kijött hozzám, végre van alkalmam újra megmutatni nekik az ajánlatukat Üdv. egy RR fan recepciós
 • Értékelem a humort, de bánjunk picit finomabban egymással, ugyanis leveledet meglátva első blikkre nekem is begyűlt 1-2 ősz hajszál. Remélem álmatlan éjszakát a levele(d) nem von maga után.

04.01.  10:45   Elnézést kérő körlevél kiküldése. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire keserűek az emberek… szomorú. Sajnálom. Az az igazság, hogy fel voltam erre készülve, de azért ennyire nem… megvisel… ez a sorsom… (kárörvendők, figyelem!). Közben jött 5 megrendelés is.

 • Amikor a fejlécet megláttam, megdöbbentem, beleolvasva már nevettem egyet rajta. Nekem tetszett..
 • Amennyiben garantálni tudják, hogy a Miskolctapolcai wellnesshétvégét a megrendeléssel együtt automatikusan megnyerem, úgy azonnal megrendeljük az útnyilvántartó programot.Természetesen, amennyiben a körözést is azonnal megszüntetik, és utasítják a Road-recordot, hogy nem ijesztgethetik ezentúl a gyanútlan vevő-jelölteket.
 • Őszinte leszek, kicsit tényleg erős volt, de én higgadtabb ember lévén előbb tájékozódom és utána szólok. Mikor elolvastam az ajánlatot, vigyorogtam egyet, majd én is a naptáramra néztem. :-)) Sok sikert, erőt és kitartást kívánok neked a továbbiakhoz, illetve az alkalmat megragadva megkérdezem: tudunk-e együttműködést kialakítani…
 • Olvastam a blogod, érdekes, hogy mennyien túlreagálták (pl fenyegetőzés, stb.). Elsőre tényleg meglepő volt a levél, de pár sor után rögtön látszik, hogy poén. Persze biztos nem mindenkinek tetszik, de azért, hogy borzalmas, hogy mennyi merev ember van. A bolondok napja pedig külön mentség nektek, mert ezen a napon tényleg külön megbocsátható

04.01.   11:34  Az elnézést kérő levelek hatására mérséklődött az anyázások száma és nőtt a biztatások száma (jé, pedig Ők is ugyanazt kapták…). Ez erőt ad, jól esik. Közbe jönnek a megrendelések is

 • Első olvasatra "az ütő is megállt" sőt még a "sapka a levegőben is" nem Erika olvasta először az üzenetét, ezért mire már továbbítottuk neki jó mókává vált a dolog. Megelőzött ezzel a levéllel, mert kérdezni szerettem volna, hogy fürdőruhás képünk van csak, a kolléganőről az jó lesz?  További szép napot!
 • Tisztelt Uram! Pontoztam a levelét, jó ötlet.Leveleit továbbra is olvasom,ha időszerű lesz a vásárlás jelzem Önnek.xxxx Istvánné, mint gyanúsított.
 • Kedves Ákos! Nekem személy szerint tetszett és leesett, hogy április 1-i tréfa, csak végig  kellett volna mindenkinek olvasni. Én rendszeresen kitörlöm üzeneteit, mivel nekem van utnyilvántartó programom. Ez nem áprilisi tréfa. Köszönöm, humoros levelét
 • Akiknek túl erős, azoknak mindnek vaj van a fején. Hehe.
 • Kitartés, az élet nem eccerű, főleg a szoftverforgalmazásban :-))
 • Én jó poénnak tartom a dolgot! Jó ötlet! J Azt hiszem megint tanultam valamit a marketingből… sosem késő.
 • Igen egy kicsit goromba volt, bár én is vettem a lapot.De sajnos ennek ellenére nem tartok igényt a programunkra.Nem azért, mert nem jó, de időközben nem vált szükségessé.
 • Ekkora baromságot elkövetve, biztos lehetsz, hogy semmilyen formában nem érdekel az ijesztgetésed, sem a terméked!!!!!!! Nagyon rossz marketing. Belebukik a céged!!
 • NAGYON GUSZTUSTALANNAK TARTOM AZ ILYEN LEVELET. KÉREM CIMEMET A NYILVANTARTASUKBOL AZONNAL TOROLNI. MINDEN VICNEK VAN HATARA EZ TULLÉPET MINDEN HATARON.
 • Bevallom én is "letettem az arcom" … de nagyon tetszett…. :-)
 • Amikor a fejlécet megláttam, megdöbbentem, beleolvasva már nevettem egyet rajta. Nekem tetszett..
 • Ez is benne van a pakliban, ne szívd mellre! Szerintem kurva jó volt!
 • én vettem a lapot :) Bár először én is megijedtem… de elolvasva, sztem jó tréfa volt! :)
 • Ez a levél nem, hogy túl erős, egyenesen undorító volt. Az is megfordult a fejemben, hogy az ügyvédemmel átnézetem és megteszem a jogi lépéseket is. Nagyon felháborított, hogy veszi számomra egy idegen ember a bátorságot, hogy ilyen leveleket küldözgessen. Még a barátaimtól sem venném ezt jó néven. Bár a barátaim tudják, hogy ez egyátalán nem vicces.
 • Bevallom – holt fáradtan, éjjel 2-kor, tele egy csomó céggel, akik miatt nem győzök a hatósághoz rohangálni – előbb levert a víz, majd kaptam 3 infarktust, de köszönöm, azóta jól vagyok! Az is szerencse, hogy azért eleve volt bennem némi fenntartás, mert még ha idézés lenne, azt elfogadom, hogy e-mailen jön, de a körözésről miért is értesítene engem a rendőrség? Vagyis a temetésem költségeire ennek köszönhetően nem perli most a férjem.. Azért teljes olvasás előtt a gyanakvás ellenére is újrakellett éleszteni, ezért úgy gondoltam, átírom kicsit végrendeletemet: mind a négy gyerekem taníttatási- és sportolási költségeit (kettő élsportoló), valamint az összes, felhalmozott bérleti díj és rezsihátralékomat, valamint a teljes hitelállományomat és APEH-tartozásomat Önre hagyományoztam.Féltve őrzött laptopomat és fotómasináimat viszont a marketingesükre hagyom, mert azt el kell ismerni: bitangjó ötlet volt és kellően hatásos! :DDDDDD És utólag nem tudom, min röhögtem jobbat: a levelen, vagy a saját reakciómon!  :)

04.01.   12:04  Jönnek a megrendelések, és továbbra is a hideg – meleg. Ja, és jött egy telefon a kollégáimnak, hogy ki sorsol. Azt válaszolták, hogy jobb esetben én, de ha elvisznek, akkor Ők maguk (mármint a kollégák) :)

 • Nem tudom Ön mit képzel magáról. Az ügyvédemmel konzultálni fogok, hogy tegyek e feljelentést.
 • maguknak biztos nincs ki a négy kereke…
 • A zaklatásért pedig én fogok feljelentést tenni
 • ügyes…
 • Ez egy rossz vicc volt,levelét feljelentés mellett továbbitom a Rendőrségre.
 • Hát szomorú vagyok, hogy ilyen negatívak az emberek. Egy kicsit el kellene gondolkozniuk magukban. Épp mutattam a kollégáknak,hogy na végre egy cég aki ért a marketinghez és nem akcót küld meg végkiárusítást, meg, hogy a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk az akciónkat. Gratulálok az ötlethez. Ne törődjenek az ilyen ötlethiányos magukba fordult negatív emberekkel.

04.01   12:28  A levelek csak jönnek: kész pszichológiai tanulmány ez az egész…. mennyire megosztotta ez az embereket… közben pedig eladtuk az 5.000. autót is! :)

 • A levelét elolvastam mely olyanokat tartalmaz amelynek az önök iktatószáma : 04061582
  a levélben foglaltakat tekintve én civilben közfeladatot ellátó személy vagyok a jogszabályokat ismerem.  Ezt a levelet kinyomtatás után a Rendőrségre bemutatom, mert önök gunyt üznek az emberből személyiség sértés,  hiába április 01 van.  Doktori címet máskor miért nem viseli Barazsy Úrr !!!
 • Ne izguljon, nem kaptam szívinfarktust, mindössze továbbítottam a megfelelő helyekre az infót! Nem keresték még a BRKF-tól? :)
 • Az elején én mikor megkaptam kicsit ledöbbentem, de amikor már a 3 sornál tartottam majdnem leestem a székről úgy szakadtam a nevetéstől. Ha valakinek túl erősre is sikeredett, engem sikerült alaposan megtréfálni április 1 alkalmából és jót is nevettem rajta.
 • Hát, nem mondom, hogy nem lepődtem meg és nem kezdett el a szívverésem felgyorsulni, de mire a végére értem azért elszállt a pánik! Semmi gond! Azért köszönöm a bocsánatkérő levelét!
 • Köszi a viccet, szerinten  jó ötlet volt még akkor is ,ha most mégsem vásárolunk Önöktől. Akinek ez egy kicsit sok volt ,talán van vmi a füle mögött…és fél.
 • Lófa….sz a Te seg……gedbe! Egyébként poénos volt! :)) /Habár! Én nem poénkodnék az üzleti életben Körözéssel! Akinek rossz a lelkiismerete, nem örül neki!/ Viszont minden autónkra fizetjük az APEH-os cégautó-adót! (szakmánkban feltörekvő, agilis cégként /a 2-3 legnagyobb egyikeként/ átlag havonta jelent fel valamelyik konkurensünk, nem érdemes minimális kockázatot sem vállalnunk!
 • Bár, tény,hogy  a vicc egy kicsit durvára sikerült, de én azért értékelem. Sajnos az emberek többségének "vaj van a füle mögött", érthető hogy megijednek egy ilyen levél láttán!
 • Nagyon humoros!!!!!
 • Hát ez egy nagyon hülye vicc !!!! Kérem, hogy a jövőben semmiféle küldeménnyel ne zavarjanak, elegem van az erőszakoskodásukból. Ez már mindennek a teteje, mit képzelnek, a vackaik eladása érdekében mindent megtehetnek. Ha még egy e-mailt kapok Önöktől, feljelentést teszek a jelenleg küldött idétlenség miatt.

04.01.  13:00  Egy kis remény. Kaptam 2 Ügyvédtől felajánlást a védelmemre. Szerintük se feljelentős a levél… de jó… azért nem esik jól ez a sok anyázás. Miért van az, hogy sokan nevettek rajta?

 • Sajnos eme elnézést kérő levele már későn érkezett, a mai napon cégünk jogászával egyeztettem és büntető feljelentést tettünk Ön ellen a Miskolci Rendőrkapitányságon a Btk 177/B § 1. bekezdésébe ütköző, de a 2. bekezdés szerint minősülő és büntetendő jogtalan haszonszerzés céljából elkövetett visszaélés közérdekű adattal bűntett miatt! Biztosíthatom arról, hogy jómagam és jogászaim mindent el fogunk követni, hogy Önre a törvény teljes szigorával lesujtson és többet ne legyen kedve ilyen ízléstelen vicceket elkövetni! (közben erről kiderült, h engem is megszívattak :) – be is vettem)
 • Ez /is/ tényleg nagyon frappáns volt!
 • A frászt hozza rám. Viszont kétségtelenül hatásos módja, hogy megnézzem az ajánlatát. :-)
 • Csatolt levelével mélyen felkavarta egészségi állapotomat. Sajnos az ilyen jellegű levelekkel szervezetemet komoly stresszhatás éri ami akár visszafordíthatatlan egészségi károsodást is okozhat! Véleményem szerint ezzel a levéllel Ön túllépte azt az erkölcsi normát, melyet bármely marketing tevékenységben túl lehet lépni!!! Tájékoztatásul közlöm, hogy ezt a levélváltást megküldtem ügyvédem irányába is.
 • Szeretném kérni a jövőben címemre semmiféle megkeresés ne érkezzen Önöktől, ellenkező esetben a fogyasztó védelmi felügyelethez fordulok.
 • Kedves Barazsy Ákos! Nem ilyesztett meg a rendőrségi felhivásával,mert a lelkiismeretem tiszta.!Ügyfeleimnek szerettem volna segiteni és ajánlani az Ön cégét és utnyilvántartását.Sajnos tapasztaloatom ezuttal is rossz.Nem csak a könyvelési dij kifizetését szeretik halogatni,de a munkájuk megkönnyitésére felajánlott utnyilvántartás lehetőségére is sajánálják a pénzt.Inkább nem csinálnak. Amennyiben ezt áprilisi tréfának szánta,sikerült.Jó munkát kivánok a további ötleteihez is.
 • Nagyon jó a promóció, ma reggel megdobogtatta szívemet :-)
 • Valóban elmés és el kell ismernem találékonyságukat. A végén jót nevettünk rajta kollegáimmal! Végülis ha valaki körültekintőbben olvassal el a levelet, rájöhet, hogy csak tréfa. Mégegyszer elismerésem! További sok sikert kívánva!

04.01. 13:53  Egyre többen írják, hogy tetszett, és egyre kevesebben, hogy anyád :) De azért a megrendelések is jönnek, remélem nem kell mind ügyvédre költenem. Közben ezerrel dolgozom be a maileket, és válaszolgatok elnézést kérve… nem is gondoltam volna, hogy ekkora kavar lesz…

 • eőször meglepett, sőt mi több megijesztett, de kolleganőjével beszéltem telefonon, aki végülis felvilágosított, hogy ez egy áprilisi tréfa. Valóban elmés és el kell ismernem találékonyságukat. A végén jót nevettünk rajta kollegáimmal! Végülis ha valaki körültekintőbben olvassal el a levelet, rájöhet, hogy csak tréfa. Mégegyszer elismerésem! További sok sikert kívánva!
 • Menjenek a francba és ne zaklassanak a baromságaikkal. Számomra ez nem volt vicces, sõt, eléggé primitívnek tartom.
 • Szerintem ilyet, normális ember nem tesz még április 1-én sem!!! Uram! arra gondolt, hogy fel lehet Õnt jelenteni? 1 órával ezelõtt olvastam az emailt, azóta hideg vízzel locsolnak, mindjárt kiugrik a szívem és fáj a fejem, majd felrobban, ezek a napi munkámat veszélyeztetik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De valószínû nem érdekli az esetleges kártérítés, van honnan fizetni ha van ideje ilyeneket kiagyalni! Az bolond, aki ezek után még üzleti kapcsolatot teremt Önnel!!!!!!!! Ha ezt képes volt kitalálni, ki tudja milyen ökörségbe kerget a továbbiakban??? Én le is tiltom a levelezõmbõl, semmilyen hírlevelet nem kérek a továbbiakban.És viszem az ügyvédemnek az emaileket, 99%, hogy feljelentem!
 • Emailje megdöbbentett! Én, mint regisztrált mérlegképes könyvelő, információt – lehetőséget kértem – kerestem arra vonatkozóan, hogy ügyfeleimnek – leendő ügyfeleimnek segítséget tudjak nyújtani, ha útnyilvántartási nehézségei – gondjai vannak! Nekem, mint könyvelőnek nincsenek útnyilvántartási gondjaim, hiszen munkámat az íróasztal mellett végzem 70 %-ban, az ügyfelek helyett meg én nem tudok útnyilvántartást vezetni! Ezidáig az Önök cégét gondoltam javasolni! E gondolatommal – információ kérésemmel nem követtem el akkora bűnt, hogy körözést rendeljenek el ellenem!!! Levelét továbbítom ügyvédemnek! (Gondoltam még a TV ügyvédjét megkeresni vele, de előtte megvárom ügyvédem véleményét – javaslatát!)
 • ez nem volt szép így kora reggel…de hatásos az ilyen típusú marketing (és közben leesett, hogy ápr.1-e van :)
 • Ezzel a levéllel túllőttek a célon. A feladó és a tárgy elolvasása után összeszoruló gyomorral kezdtem olvasni, hogy köröznek engem.Úgy gondolom, üzleti életben egy ilyen levél nem megengedett. Így ha még fontolgattam is a program vásárlását, most már  biztos hogy nem fogok
 • Nagyon rossz vicc, 1-e ellenére is.Ha Önökön kivül senki mástól nem lehetne softvert vásárolni, akkor sem vásárolnék a cégüknél. Töröljenek a nyilvántartásukból, meg ne próbáljanak még egy levelet részemre küldeni.Zaklatásért lehet, hogy rendőrségi feljelentést teszek önök ellen.
 • Már többször felkeresett, de egyik levelére sem válaszoltam. Kérem hagyjon ki és soha többet ne zaklasson!! Utálom a rámenő és erőszakos eladókat. Különösen utálom az Ákos nevet. Önt tehát már a neve miatt is szeretném elfelejteni. Remélem felfogja azt a mit írtam. Szerencsére egy munkatársam volt Ákos, de Őt is mindig jó messzire kellett volna száműzni, az erőszakossága, a lustasága és a butasága miatt.
 • király vagy :)
 • Próbáljon meg még egy ilyen megtévesztő reklám szart küldeni és már is a Fogyasztó védelmi felügyeleten találja magát! Esteleg elgondolkodom egy polgári peren is.
 • Na jó! Ez a hírlevelezésem vége! Azonnal le kívánok iratkozni erről a baromságról. Kérem azonnal vegyen le a listáról!E z súrolja az áprilisi tréfa határait.
 • Köszönöm ezt a "jól sikerült", "ízléses" tréfát április 1. alkalmából.
 • Szerintem nem volt jó ötlet, a mai, igen nehéz gazdasági viszonyok között. Bennem nagy visszatetszést keltett Önök iránt, ezt megmondom o"szintén. Amikor ma nap mint nap a vagyonok vizsgálata és az APEH elleno"rzések su"rítése folyik a vállalkozókat is terhelendo", ízléstelennek tartom még vicc szintjén is a "körözés elrendelése"-ro"l küldött e-mailt. Ha egy vállalkozó nem ero"s idegzetu", azt hiszem komoly károkat is okozhat vele(a blogban jelzett szívinfarktus és társai). A marketing szerint lehet, hogy kiváló eredményt ér el vele, az egy dolog, hogy emberileg milyet.
 • Szerintem nagyon szuper ötlet! Én személy szerint köszönöm, könnyeztem a nevetéstől.
 • Semmi gond! Igaz, hogy bennem is megállt az "ütő", hiszen megnézve a leveleimet, látva a feladót, ez volt az első amit elolvastam. Továbbolvasva viszont gondoltam, hogy ez egy vicces levél, vettem a lapot és eladástechnikailag még nem is rossz. Kicsit az ember átélhette, mit érezne, ha komolyan kapna egy ilyet. Rossz  érzés, úgyhogy elgondolkodtató. További szép napot!
 • Azt nem mondom, hogy az outlook ablakban a tárgy elolvasása után nem álltam egy kiadós infarktus küszöbén, de az első sokk után, és persze elolvasva a levelet, megnyugodtam. Innentől kezdve ismerőseimnek a továbbítás gombbal ontottam a körözésem másolatait. Az ő tetszésüket is elnyerte, de a kollégáimét is.Azért megjegyzem, hogy ha a ma reggeli infarktus-közeli helyzet károsodást okozott bennem, a javítási költség Önöket terheli egy háromhetes Karib-tengeri nyaralás formájában.
 • A "köröző levél" első pár sorának olvasásakor az én szemem is düledezett, de aztán rájöttem a turpisságra. Magamat okolhatom, hogy nem emlékeztem azonnal a nevére, pedig ismerős volt. (Mentségemül szolgáljon, hogy rengeteg reklámanyag érkezik.) Ha valakinek túl erősre sikerült, annak gondolom "vaj" lehet a fején. Én kinyomtattam és jót derültünk a beosztottaimmal. Rég nevettünk ilyen jót.
 • Tényleg jó volt az ötlet! Mellbevágott, de értettem! :) Ugyanakkor ilyen széles fórumon azért nem árt óvatosnak lenni…
 • Nyugodjon meg, semmi rossz indulatot nem éreztem levelében. Hozzá kell tennem, végre nem a szokványos marketing stratégiával találkozom, és ez már maga megért annyit, hogy ne gondoljak erre a ‘kampányra’- negatív jelzővel.
 • Nekem  belefért, ma van a 30.szülinapom, úgyhogy ma mindennek örülök ami feldob:)
 • HATÁROZOTTABB körözöttes sörözési eljárás megindítása tényálladékának felfedése

A BPLMKFT XVII. ker. fő-főoszt. (XVII > IV !!!) üzletszerzés céljából elkövetett kéjelgés miatt körözöttes sörelvonást rendel el BÁ (RRBT, lakik: hol) rendkívül gyanús egyén ellen. A gyanúsított
 1.       még fényképpel sem rendelkezik KZLMKFT-ről (melyet ezennel mellékelek)2.       nevezett ártatlan érdeklődését kihasználva többszöri, előre megfontolt szándékkal, folytatólagosan elkövetett zaklatás tényállását valósítja meg3 .       saját személyét fel nem fedve, kis-, közép- vagy nagykorú megbízottait felhasználva a BTK&PTK 2023/341§/76. pont/89.bekezdés/C variánsa/4. félmondata alapján üzletszerű kéjelegésnek minősülő  ajánlatokat tesz szegény szabadidővel sem rendelkező kipézézettjének.fentiek alapján1 .       BÁRRBT – vigyázzon magára! 2.       még minden lehetséges!!3.       további kedvezményeket elfogadunk!!!Kérem, 6ározatom rendeltetésszerű használatát.

04.01. 14:45 Az egyik telefonos kollégám azt mondja, hogy az anyázások futnak be, a másik meg azt, hogy hülyére röhögik magukat az ügyféllel, sokan csak gratulálni hívnak… mailben is egyre több a biztató, és kevesebb az anyázó… talán megúszom a sittet… (a levelek bevágása nem időrendi sorrendben történik)

 • EZ NEM VOLT JÓ VICC. TÖRÖLJENEK KI A CIMLISTÁJUKBÓL. ROSSZ A MARKETINGESÜK. EZEK UTÁN MÉG VÉLETLENÜL SE VESZEK MAGUKTÓL PROGRAMOT.
 • Jó poén volt nagyot nevettem
 • A körözést befejezheted, ezzel nálam semmire nem jutsz.A rehabilitációs intézetre neked van szükséged, ha lehet már tegnap.
 • Sajnos kevésbé tehetünk arról ha ebben az országban "mindenki" sárosnak érzi magát. Gondolom ez játszott közre a levél fogadtatásánál..
 • Mit mondjak, kivert a víz :)
 • Tök aranyos volt ez a kampány,én nem neheztelek
 • Szerintem 5 stars :)
 • Tényleg több volt a soknál. De egy 10 mp után leesett nekem is hogy csak vicc. Azért az a 10 mp szar volt :))
 • Mi egyáltalán nem tartottuk sértőnek, sem pedig erősnek, sőt vicces, jópofa volt, megnevettetett. Ezért az irányunkba történt elnézés kérése szükségtelen! Köszönjük a reggeli vidámságot.
 • Ja, egy kis frászt. Nem ijeszgetünk állapotos anyukákat :-)) Valóban erős volt, de inkább ütősnek mondanám. Jó volt a szövegezést, de az tény, hogy nem mindenki nyeli ezt be. Fel a fejjel, lesz ez még jobb is!
 • a program érdekel még mindig, de a körlevél stílusa még április 1-én is durva! de lehet hogy egyszer bekerülnek a marketing kommunikációs tankönyvekbe!
 • Az a baj, hogy én nem vettem ezt viccnek… Én már bejelentést tettem a Rendőrségen zaklatásért. Annyira felkaptam a vizet, hogy személyesen mentem be a rendőrségre. A jegyzőkönyvet Maruzsi Ferenc zászlós vette fel a VI. kerületben. De ha ez tréfa volt, akkor erről felveszünk egy jegyzőkönyvet és elejtik a vádat. (állítólag már ketten telefonáltak előttem a renmdőrségre ebben az ügyben, de én voltam az egyetlen aki vettem a fáradtságot.) De nekem könnyű volt, mert a budapesti irodánk szomszédságában (2 perc gyalog) ott van a rendőrség… (kiderült, h megint engem szivattak)
 • Nekem nem volt erős a reggeli levele, sőt jót nevettem rajta. Legalább valami új volt benne az amúgy unalmas mai keddi napon.
 • Nekem tetszett.Eredeti.
 • Köszönöm én vettem a lapot és meg is rendeltem..!!!!
 • Nem volt sértő a délelőtti kampány, belefért az április 1i tréfa kategóriába. Jót mosolyogtam,kreatív ötletnek tartom. Köszönöm!
 • Először az én szívem is majdnem megállt… :), de vettem a lapot… Jó poén volt, véleményem szerint. De azért majd küldöm a számlát az ezek után a jövőben szükséges szívgyógyszeremről.. :)
 • semmi gond, nem hiszem, hogy valakinek is e mailben küldenék el az igazi kőrözési értesítését.
 • Szerintem is szellemes, de megengedhetetlenül durva kampány volt! Én is készültem pár keresetlen szót írni Önöknek.
 • Köszönöm a levelét, bevallom, első látásra én is "lefagytam", de mivel becsületes állampolgár vagyok, így gondoltam rögtön, hogy ez csak beugratás lehet. Az én napomat mindenesetre jókedvűen indította.
 • megmondom őszintén először bennem is meghűlt a vér, de aztán "kapcsoltam" és jót nevettem rajta. Elég gáz, hogy összeszorul a gyomrunk a rendőrség vagy az APEH nevét olvasván…….. Én nem neheztelek!! :)
 • Nagyon Tetszett! Gratulálok!
 • Eltekintve az infarktusközeli állapottól, amelyet levelének első olvasata okozott, egyéb kellemetlenség nem ért. Véleményem szerint a mai napon ez belefér és így utólag kifejezetten szellemes. Bízom benne, hogy hasonló tartalmú írásokat csak ilyen körülmények között olvashatunk továbbra is.
 • Szerintem jópofa volt, habár első pillanatra megijedtem. :)
 • Nekem tetszett semmi baj nem volt vele egyébként meg szeretném vásárolni 1-2 hónap múlva mert szükségem van rá. Jelentlezni fogok.
 • Király volt  :)
 • Miközben olvastam a Blogot azon gondolkodtam, hgy mennyi ostoba ember van aki ezt a levelet magára vette és feljelentéssel fenyegetőzik….stb.
 • Szerintem örülhet, hogy nem jelentjük fel…..
 • Szerintem vicces volt, bár először én is a szívemhez kaptam :-) Hamarosan valószínűleg tényleg meg is vesszük az Önök programját! (és ez nem április tréfa…)
 • Szerintem jó kis tréfa volt ! :-)  (Bár ha szerintem vérnyomást is mértek volna a levél olvasása alatt ,lehet,hogy kiakad a mutató…. ;-) )
 • Ugyan már…. Nálam bőven belefért. …azért a feljelentésemet megtettem*. :)
 • erős volt, de nagyon jó! ha reklámügynökségünk új ötletekre vágyik lehet, hogy megkeressük :))))

04.01. 15:26  Egyre kevesebb levél jön, amik jönnek, azok is pozitívak :) Minden csoda 3 napig tart… + ahány évet még kapok. De van jó Ügyvédem :) Komolyan mondom, hihetetlen, hogy néhányan mennyire nem tudnak üzenetet értelmezni… pedig szerintem egyértelmű, és emlékszem, hányszor átolvastam kiküldés előtt, hogy valami nagyon kompromittáló legyen… ebből is tanultam… és persze itt vannak a blogban a kárörvendők is….

 • Szerintem nem volt gond! :-) Először nyeltem egy nagyot…. ….De jó ötlet volt! :-) További jó (és színes) munkát kívánok!
 • Köszönöm levelét… Elo"ször én is meglepo"dtem… De ha végigolvassa az ember, egyértelmu" volt. Körözést meg ritkán küldenek emailben….Akinek meg vaj van a fején, ijedezzen nyugodtan! Nekem tetszett!
 • El van nézve! /az általános iskola 5. osztályában/ Ez nem "lapvevés", hanem üzleti etika kérdése. /még április 1-én is!/ Már-már gondolkoztam, hogy megrendelem a csodás programjukat, most már biztos, hogy nem veszem meg!!!!
 • A lappal semmi baj, a hiba kinek-kinek a saját készülékében van! :-)
 • Kicsit durva volt a tréfa!!! Nagyon ráérnek szórakozni! Inkább tovább szórakozunk mi is az útnyilvántartással…
 • Semmi gond! Mi vettük a poént! Kár, hogy sokaknak gyengül a humorérzéke…
 • Semmi gond de azért egy pillanatra megállt bennünk az ütő.De meg kell hagyni jó a kampány vettük a lapot.
 • Valóban elsőre én is azt gondoltam, hogy a körözés egy baromság. Azután meg is ijedtem, mert éppen tegnap sikkasztottam el 36 milliót és csodálkoztam is, hogy ilyen hamar kiderült! De mégsem írtam levelet, mert marketing tanácsadó révén díjazom az ötleteit, rugalmasságát és a szokásostól eltérő stratégiáját.Éppen ezért kíváncsi is vagyok Önre, ha egyszer egy kávé mellett találkozhatnánk…
 • Részemről nincs probléma, értem a tréfát    / ez ki is derült az írásból, hogy az  /   és azt is tudom, hogy ma április 1. van.
 • Meglepő volt a reggelem, tényleg elég durva vicc volt! Ezzel csak egy apró bibi van: "Értem én a viccet, csak…………… te is értsd, ha én viccelődök veled!" Egyébként hülyére röhögtem magam, mert én mielőtt felkapom a vizet, általában el szoktam olvasni a levelet, csak egyesek fáradságot nem vesznek arra, hogy olvassanak a feladón, a tárgyon és az első mondaton túl mást is! További jó munkát és szép napot!
 • Szerintünk is bőven belefér, sőt kifejezetten üdítően hat egy ilyen marketing fogás.Nekünk tetszett és az biztos, hogy ezt „hírlevelet” nem fogjuk kitörölni. A célját elérte, vásárlásra fog ösztönözni.Sok sikert a továbbiakban is
 • Szerintem nem volt rossz! Rögtön elolvastam…. Jól indult a nap

04.01. 16:42  Ma korábban vettem be a vérnyomáscsökkentőmet, és rádobtam egy xanaxot is. Nem, ez nem vicc. Egy kampány számomra iszonyú stresszt, várakozást, izgalmat jelent. Nagyon szeretem ezt. Egy sima kampánynál sem tudok napokig előtte / utána aludni, de a sok anyázás miatt most ez hatványozottabb lesz. Egy jó hír, hogy sokkal több támogató levelet kaptam, mint anyázósat. (nincs minden itt, csak az érdeksebbek). Ez erőt ad. Nehéz egy vállalkozó élete :) (tényleg) A kárörvendőimnek jó hír ez. Viszont jönnek a megrendelések is… ez nekünk jó hír…

04.01.  16:51  Egyre több "feljelentő" anyázó ír, hogy Ő is poénnak gondolta, és jó volt a levél… :) Vagy megírta, hogy elállt a gondolattól. Köszönöm Nekik. Tisztában vagyok vele azonban, hogy elég, ha csak 1 ember is komolyan veszi. Félek, hogy meghurcolnak, holott csak ki akartam emelkedni a marketingüzenetemmel a mai szürke ajánlatok tömkelegében. Mondjuk ez mindenképp sikerült, csak volt aki megsértődött.

 • Köszönöm levelét, bár igazság szerint azt hittem, hogy arról kapok benne információt, hogy már le is vagyok tartóztatva! Mitagadás, a reggeli kávé előtt elkerekedett a szemem egy pillanatra, de aztán sikerült vennem a lapot! Nem volt rossz!
 • Biztosíthatom, hogy a poén olyan volt, mint amilyen a nevezetes napnak megfelelő! Szerintem: TökJó! Ha esetleg többen elkeserítették volna, netán elment volna az életkedve, ne menjen a Dunának, vagy ki a Viaduktra, ne keressen permetszert a spájzban, csak húzza meg a vállát, lehetőleg többször egymás után, mert azért az életnek van értelme! A savanyúságot meg hagyja meg azoknak, akik már amúgy is savanyúak! A tény, hogy vette a bártorságot és az időt, meg az energiát, és bocsánatot kér az érzékeny lelkűektől, szerintem magyarázza, hogy értékes tagja sekélyesedő tarsadalmunknak.
 • A szóban forgó email szerintem is erősre sikerült.Kicsit meg is ijedtem,mivel éppen pénzügyi területen dolgozom,banki hiteleket intézek.Azt hittem először,hogy a Budapest Banknál keveredtem valamelyik ügyfelem miatt bűnügybe.Miután végigolvastam, megkönnyebbültem,bár előtte is tudtam,hogy a rendőrség nem emailben  keres meg,ha valami baja van.
 • Kollégám levele: Fullos volt! Én így nem élveztem még ezt a melót, mint ma! Igaz rajtam korántsem volt akkora felelősség! De ez nem egy már meglévő marketing ötlet volt, hanem egy bárki által megismerhető marketing-technika magas szintű és merész alkalmazás! Fiatalos a csapat, mikor ha nem most! :) Grat!
 • Először én is ideges lettem Önre és továbbítottam az ügyvédemnek a levelet, hogy "ez felháborító, tegyünk valamit"! Amikor már az ügyvédem is csak röhögött és "hagyjuk a picsába az egészet, ez jó poén volt", akkor már én is megnyugodtam, végigolvastam, és tényleg vicces volt… :)
 • Valóban, reggel egy pillanatra megállt bennem az ütő! De már tegnap este tudatosítottam: vigyázat ápr. 1 lesz! Tetszett az aktualitás jegyébe bújtatott reklámja. Ebben a gondokkal terhes világban jól jön néha egy kis móka!
 • Köszönöm a "körözést" ha Bt-m beindul akkor biztosan a vásárlója leszek, de a napomat feldobta.

04.01.  17:37  Pihent agyú versenytársam hívta fel rá a figyelmem: már Miamiban is köröznek! :) (ezt nem gondoltam volna, hogy idáig ér a hírem…)

 • Másik kollégám mai meglátása: A nap elején kb 12-1 ig folyamatosan jöttek a felháborodott (szó szerint anyázó) telefonok. Fenyegetve bírósággal, kórházi költség megtérítéssel (ez már Amerika?), teljes kiátkozással, azt hiszem vudu babás szurkálás nem volt, bár néha mintha kalapáccsal verték volna a fejem. Követelték az azonnali mindennemű kapcsolat megszüntetését, és még magunkat is húzzuk le azon a bizonyoson. Viszont voltak olyanok, akik megköszönték, hogy döntésre bírtuk őket. Ezek aránya 5:1 :( Sok volt, akivel személyesen is találkoztam és okos értelmes vezető-beosztású emberek, nekik az első döbbenet után nagyon tetszett, és az egész cégnél végigmutogatták, szinte büszkélkedtek vele, HISZ április elseje, van. Voltak, akik a rendelés előtt még kérdeztek pár dolgot, leginkább adózási ügyben, tehát a program már nagyjából tiszta volt előttük, inkább a cégükre vonatkozó adó előírási dolgok érdekelték őket.( 3 cég volt ilyen ) Tehát konzekvencia: A penge élén táncoltunk ezzel az akcióval, és azt gondolom ez az a határ ameddig el lehet menni. Eredményes volt? Ha nem lesz feljelentés, akkor igen.
 • Nekem tetszett, mitagadás, elõször meghökkentem, de ennyi belefér.
 • Most hívott az egyik partnercégem, hogy gratuláljon, mert hülyére röhögték magukat, "Ki az aki ezen felháborodik ha végigolvassa?" Tök jól esett.
 • Köszönöm a "körözést", nekem tetszett. Bár elsőre nem értettem miről is van szó, de hamar beugrott a dolog. Nem vettem rossz néven.
 • Elnézést? A Francot ! Ákos ! Remek volt ! Bocs, hogy nem jelentkeztem 3 napi hideg élelemmel, fogkrémmel és kefével és minden szükségessel ( sikositó, stb., ) együtt.
 • Elsőre infarktust kaptam, de mikor elolvastam,jól szórakoztam rajta. Aki nem vette a lapot, az nem is érdemli meg az életet. Köszönöm az eddigi értesítéseket, és további sikeres üzleti kapcsolatokat kívánok Nektek.
 • Csókold meg a zacskóm hátulját három nyári napi nemfürdés után ! Ez kicsit tényleg erőss volt, de ÜTŐS ! Gratulálok az ötletedhez.
 • A küdött e-mail üzenet először valóban kissé meglepett, de végigolvasva jót derültem a dolgon, és beugrott az április 1.-e. Jó mókának tartottam, kell ilyen ebben a rohanó világban. További szép napot Önnek és csapatának
 • Szerintem aki ezt nem vette "lazan", azt azon nyomban ki kene kezeltetni… :-)))) Nekem is nagyon tetszett, sot egybol azon kezdtem el gondolkozni, hogy melyik ors fog elvinni. Szoval en csak azoknak a taborat szeretnem erositeni, akik On mellett allnak. Csak igy tovabb, nehogy leterjen a megkezdett utrol, mert par embernek nem tetszik, max. Ok nem fognak Onnel tartani….
 • Először meglepődtem, de nekem tetszett, nem okozott kellemetlenséget.
 • Én nagyon szellemesnek találtam, még akkor is ha személyesen nem ismerjük egymást. Úgy érzem, ezen a napon belefért. Épp eleget "komolykodunk" az év többi napján.
 • Nekem személy szerint tetszett… Bár kissé meglepődtem először.:-) Sok megrendelőt!

04.01.  18:15  Vannak egy páran akik csak most olvasták el a levelet, azok jönnek most. Ja, ez jó fogyókúra, mert ma olyan ideges voltam, hogy nem ettem semmit… nem is kívánok… szerintem aludni sem fogok, remélem a xanax dolgozik majd… :) El ne felejtsem: egyik jóakaró már rá is rakott egy spamszerverre, hogy jöjjenek nekem a levelek ezerrel… még jó, hogy fasza a spam szűrőnk… Ez egy olyan bosszú, amire számítottam, mert az illető spamnek vélte a levelünket, pedig CSAK AZ KAPOTT LEVELET AKI ELŐZETESEN FELIRATKOZOTT RÁ! Bizonyításként van logunk ip címmel, mindennel. Ez az ügyvédeknek szól akik írják most a keresetet – csakhogy ezzel ne fáradjanak.

 • Remélem ilyen hülye vicceket legközelebb a közeli hozzátartozóival fog megengedni magának
 • Aki engem ismer az tudja, hogy értem én a viccet, csak nem mindig szeretem. Jómagam is kereskedelemmel foglalkozom, de egy hasonló jellegű tréfát esetleg a családtagjaimmal, barátaimmal, vagy egy régi jó partneremmel szemben mertem volna megengedni magamnak, nem pedig egy reménybeli vásárlóval szemben. Ezúton kérem, hogy a továbbiakban az ajánlataitól megkímélni szíveskedjék, azaz – az utóbbi időben egyébként is furcsa hangvételű – hírleveleire a későbbiekben nem tartok igényt.

04.01.  19:11

 • Tisztelt Budapsti RRBt IV.kerületi alosztálya! Az Önök által megküldött határozatot kézhez vettem.A határozatban szereplő vádakat elismerem. Sajnálattal tudotom, hogy a büntetést nem áll módomban letölteni a számomra kijelölt rehabilitációs területen. Szíves elnézésüket kérem és remélem fájóan veszik tudomásul jelenlétem hiányát.Látom adatállományuk hiányos – fénykép- amelyet szintén nem áll módomban pótolni.Annyira ügyes csapatuk van! – gondolom szükség esetén ezt is megszerzik kiterjedt hálózatuk közreműködésével. További Kellemes Munkát és Sikerekben gazdag évet kívánok! Üdvözlettel: Gyanúsított
 • Gratulálok az április 1-i akcióhoz. Igazán ötletesnek tartom.Remélem, az eladások száma majd igazolja ezt. További sikereket, a további attraktív marketinghez erőt, energiát kívánok!
 • A levél küldése rendkívűl erdeti és profi munka mint az ön által forgalmazott útnyilvántartás. Aki nem értette ezt a rendkívül jólszerkesztett és kivitelezett reklámot az vessen magára. Várom továbra is hirleveleit .
 • Szerencsére tudtam, hogy ma április bolondja kapcsán be tudnak valamivel csapni, de őszintén szólva a levél láttán annyira ideges lettem az első percekben, hogy kezem lábam remegett, annak ellenére, hogy próbáltam ésszerűen gondolkodni. A  hatóságokat igyekszem tiszteletben tartani, és ezért mindent pontosan jelenteni, de a nevük hallatán nem túl jó érzés fenyegetve érezni magam.Összességében, azért  pár perc után igyekeztem viccként felfogni az egészet, de, ha több időm lett volna, akkor én is biztos jeleztem volna, hogy ez azért túl jól sikerült. Köszönöm, hogy megnyugtatott.
 • Köszönöm a levelet, de nem kellett volna elnézést kérni. Akinek van egy cseppnyi esze, humorérzéke, az nem vette komolyan, viccnek elmegy. Sajnos egyre több olyan emberrel találkozom, akik humor ellen be lettek oltva, mosolytalanok, fásultak, idegesek, sértődékenyek. Hála Istennek nem tartozom közéjük.
 • Először csak néztem, mi ez, és már majdnem levert a víz, amikor láttam, hogy valójában miről szól. Őszintén: Első pillanatban durvának tartottam, olvasás után viszont jót röhögtem rajta. :) Azért gondolom nem minden nap fog ilyen kampányokat írni, ugye? :)
 • Kösz a bocsánatkérést, de én is egy jó poénnak vettem. Mosolyt csalt arcomra.
 • Eddig is nagyságrendekkel több kéretlen levelet küldtek, mint azt a jó ízlés diktálná, ez a mai viszont túl megy minden határon! Ez már nem „veszi a lapot” kérdése!!  A legközelebbi barátaival esetleg eljátszhat egy ilyen tréfát, ügyfeleivel, érdeklődő üzleti partnereivel viszont NEM. Kérem, hogy azonnal töröljenek engem és az általam képviselt Fleet Consult Kft-t minden adatbázisukból, mail listájukról, stb. A jövőben semmilyen levelet nem kívánunk kapni Önöktől.Egyben gratulálok, Ön sikeresen elvégezte a „hogyan veszítsünk el egyetlen e-maillel minél több potenciális ügyfelet” kurzust! Esettanulmányainkban fel fogjuk használni kiváló akcióját, mint egy megtörtént negatív példát.
 • Semmi gond, engem nem rendített meg, szerintem is belefért.
 • Tisztelt Dr. Barázsi Ákos, csportvezető ügyész Úr! Határozott megkeresése ellenére sem adom fel magam, halogató taktikámat tovább folytatva vállalom az álmatlan éjszakákat.Köszönöm a vissza nem térő lehetőséget, a rehabilitációs program érdekel!!! Kilétemet felfedve, maradok továbbra is gyanúsított. :)
 • Valóban meglepő, de ez egy nagyon jól kitalált rendhagyó és (az első döbbent pillanat után) mulatságos áprilisi tréfa volt. Ha már egy kis tréfa is sok egyes embereknek – nos nekik kellene a legtöbbet nevetni.

04.02. 07:04 Na, felébredtem. Úgy aludtam, mint a bunda, xanax dolgozott rendesen. Bekapcsoltam a gépet, és tippeltem, hogy hány anyázás jön most… aztán meglepeődtem, már nem is olyan sok. Több dicsérett jött! Kezdésnek nem rossz. Sőt, Wolf Gábor is írt, ezzel fogom kezdeni az idézeteket! Tudom, hogy munkatársaimnak és családomnak is nehéz napja volt miattam tegnap, Nekik ezúton is köszönöm kitartásukat. Ma este lesznek már adatok, hogyan sikerült a kampány. Korábbról megtanultam, hogy kötelezően rakjam el ilyenkor a 20%-át ügyvédre, "egyéb kiadásokra". Ja, meg kisorsoljuk a nyertest is, aki megy wellnessezni…

 • Ákos, gratulálok és büszke is vagyok Rád – csak így tovább! Az email-jeidet eltettem, szuper minta. A "naplód" pedig egy kész marketing valóságshow, nem tudom, mi a terved vele, de ha fent marad az oldalon, akkor egy értékes és szórakoztató tudást hagysz a világra. A negatív visszajelzések miatt ne aggódj, szokj hozzá – minél jobb egy kampányod, annál több ilyet fogsz kapni. Nekem az egyik legjobb a "(keresztnév), részvétem" tárgymezejű email kampányom, ami eredményben felülmúlhatatlan volt, bár 3 év alatt egyszer valaki visszaírt, hogy honnan tudtam, hogy az email cím tulajdonosa most hunyt el? (aj!) – általában ritkán kérek elnézést a kampányaim miatt, de ez esetben kivételt tettem. Ha elégedett vagy az eredményével – automatizáld!
 • Ne aggódjon, jó poén volt.
 • Én is akartam önöknek írni a dologgal kapcsoaltosan, mivel tegnap csak úgy átfutottam a leveleimet és majdnem infarktust kaptam mert nem néztem azt, hogy kitől vagy mitől  jött a levél csak elkezdtem olvasni. Mostmár mindegy, de elsőre nagyon pipa lettem. :)
 • Igen egy kicsit erősnek tartom de végigolvasva a levelet áprilisi tréfánek nem rossz bár mindenki ilyen vidáman fogadta volna a levelet szerintem mi magyarok igen elfásultak vagyunk a vidámság és a trfával kapcsolatba. Kivánok önöknek sok vidámságot  mivel az élet szép és gyönyörű. Mindig a szépet kéne látni a rosszat pedig  gyorsan elfeledni
 • Még délelőtt volt szerencsém olvasni a leveled, és sajnos én sem tudtam igazán értékelni a humorod. 
  Tegyük hozzá, hogy a lenti leveled sem arról szól, hogy a kapott reakciók alapján tényleg rádöbbentél volna, hogy ez nem volt jó vicc. 
  Az ötlet egyébként óriási, szerintem Wolf Gábortól biztos *5-öst kapnál érte, csupán annyi maradt el a hatás várható értékelésekor, hogy kicsiny hazánkban sajnos az állam, de inkább az azt képviselő hivatalok teremtettek egy olyan önkényuralni, hatalmi rendszert, amiben egy a rendszer adta lehetőségekkel (pl: hibátlan útnyilvántartás) élő ember sem mer nyugodtan aludni. Az Ő nevükben, félelmet kelteni, szerintem nem túl szerencsés… Válaszként gondolkodtam azon a viccen, hogy megkérem a IV. kerületi APEH-os barátom, hogy egy három éves revizióra rendeljenek be a mai nap folyamán, cégszerűen aláírt, futárral kiküldött levéllel. – Gondolom ezt azért oly nagyon te sem élvezted volna… :))) Komolyra fordítva a szót. Óriási marketinges húzás volt, mindegy, hogy szeretnek, vagy utálnak, beszéltek rólad, rólatok. Sok sikert kívánok a jövőben is.
 • Egy pillanatra meglepődtem reggel, de fel is vidított bohókás levele, amint elolvastam! Szerintem is belefér egy ilyen jellegű levél, az április elsejei tréfába! Kár, hogy sok-sok egyéb (személyes, igen komoly egészségügyi…..). gondom van és sajnos így nem tudok elmerülni a szükséges hivatalos munkákban…..nem tudok koncentrálni… Ha ez vigasztalja, engem hónapok óta most sikerült először megnevettetni…!!! Én köszönöm és a lehetőséget is, amivel sajnos még mindig nem tudok élni…. Talán előbb-utóbb azért rendeződnek a dolgaim…. Addig is, sok sikert és szép napokat kívánok Önnek és munkatársainak!
 • ÉRTEM ÉN A VICCET, CSAK NEM SZERETEM! (az ilyet legalább is) Az elnézés, pedig nem más, mint amikor a kecskét a juhász hátulról és közben a szarva között meg elnéz.

04.02. 07:34  Ráálltam a mérlegre, és kiderült, hogy tegnap fogytam egy kilót! Végre valami jó hír :)
Most jut eszembe, hogy amikor beszéltem az Ügyvédemmel azt mondta, hogy aki fel akar jelenteni, annak nem érdemes büntetőben gondolkodni, mert ki fogják röhögni. Polgári peres eljárást már lehet kezdeni, hogy "felment a vérnyomásom, stb.", de az életben nem lehet ezt bebizonyítani, de azért lehet járni a bíróságra pár évig. Tegnap kaptam olyan levelet is, hogy "mit tudok felajánlani per előtt, peren kívűl?". Nos, azt tudom felajánlani – ügyvédem kérésére -, hogy mindenki aki fel akar jelenteni, az írjon nekem, kérje el az Ügyvédem elérhetőségét és Neki címezze a keresetet, hogy "egybe tudjuk kezelni a dolgokat". Persze arra számítok, hogy tanúnak vagy hallgatóságnak számíthatok azokra is, akik támogatnak! Igaz?

04.02. 11:14  Kicsit átbeszéltük itt bent a tanulságokat: tegnapi napon eladtunk 21 cégnek 42 autót, ami nem rossz, de a dupláját szerettem volna (ez kb. 10% hatékonyságú kampány) :) Egy-két okos írta, hogy tanítani fogják ezt a módszert, "hogyan veszítsd el egy e-maillel a vevőid"… jaj de szeretnék egy ilyen tréningcégnél befizetni egy kurzusra… :) vevőket nem vesztettünk el (Ők azok akik gratuláltak), hanem csak a nem-vevőktől tisztítottuk meg a terepet! Ezzel sokat nyertünk, mert így legalább koncentrálhatunk azokra, akik tudnak értelmezni egy marketingszöveget (valaki írta, hogy "Aki az első mondat alapján -amiben az RRBT szerepel- komolyan gondolta, hogy bármiféle fenyegetést jelent számára az anyag, az egyszerűen nem érdemli meg, hogy bármilyen internetes tartalomhoz hozzáférjen"). Most képzeljük el, hogy egy ügyviteli programot hogy értelmez az, aki egy levelet sem tud… persze majd most erre is jönnek az anyázások, de már nem érdekel. Végigviszem azt a pár pert amit most a nyakamba varrnak (persze élő közvetítésben) aztán megy az élet tovább… minden csoda 3 napig tart. Na, azért még szállingóznak a levelek, nézzünk párat:

 • Először nagyon megrémültem. Le sem esett, hogy árilis 1-jén kaptam a levelet. Fel sem tűnt, hogy ez amiatt van! Miután beszéltem az ügyfélszolgálattal, és közölték, hogy bolondok napja van, rájöttem, hogy jól beugrattak:) Akkor már mosolyogtam az egészen. Így én kérek elnézést!
 • Rám is a szivbajt hozta, ez egy kicsit tényleg durva volt
 • én jópofának találtam és értékeltem a humorát sajnos üzletet nem kötünk,de szeretem a jópofa embereket
 • Ne küldj több "ingyenes csodaötletet"! Csak növeled az internetszemét mennyiségét.
 • Ez nekem bármikor belefér,aki ezért haragszik annak nincs humorérzéke és az az életben is boldogtalan.
 • Semmiféle hasznot nem húztam a szolgáltatásukból AMIT EZEENEL ÉS ŐRŐKRE KÉRNÉM MEGSZÜNTETNI
 • Én – mi- vettük a lapot és jót derültünk rajta. Még az árlistát is megnéztük
 • Ez volt a mai nap csúcsa,jót nevettünk rajta.
 • Biztosíthatom a tegnapi kampánya nekem bejött, nagyon jó ötlet, figyelmesség és reklám volt.
 • Valóban meghűlt bennem a vér, amikor megláttam, hogy ki küldte … mert a rövidítésről persze automatikusan a rendőrség ugrik be. Az olvasás során persze jót mulattam rajta, és értékelem, hogy tettél érte, hogy ily módon is újabb kuncsaftokat szerezz. Sajnos én nem vagyok döntéshelyzetben a vásárlásra vonatkozóan, de nagyon élvezem a hírleveleidet. Végül is … jó az ötlet, gratulálok.
 • Szerintem sem volt jó vicc az APEH-hel fenyegetõzni. Körülbelül a BSA bilincses plakátjának a szintje, csak õk nem április 1-én adták ki.
 • Egy pillanatra meglepődtem reggel, de fel is vidított bohókás levele, amint elolvastam! Szerintem is belefér egy ilyen jellegű levél, az április elsejei tréfába! Kár, hogy sok-sok egyéb (személyes, igen komoly egészségügyi…..). gondom van és sajnos így nem tudok elmerülni a szükséges hivatalos munkákban…..nem tudok koncentrálni… Ha ez vigasztalja, engem hónapok óta most sikerült először megnevettetni…!!! Én köszönöm és a lehetőséget is, amivel sajnos még mindig nem tudok élni…. Talán előbb-utóbb azért rendeződnek a dolgaim…. Addig is, sok sikert és szép napokat kívánok Önnek és munkatársainak!
 • Kap………be. Kérem vegyen le a címlistáról, több levelet és üzenetet nem kívánok Őntől kapni.
 • Gyomorforgató reklámpolitikáját megútálva most már akkor sem veszek öntöl semmit ha vennék céges szgk-t.
 • Nekem nagyon tetszett, jót derültem rajta.
 • Most kaptam újra levegőt, miután a "körözését" elolvastam. Valóban egy kicsit durva volt, de mostmár nevetek az "áprilisi tréfán", éppen gondtam az este, hogy nem tréfált meg április 1-én senki. Hát tévedtem. Ezek szerint több könyelő is el van maradva az útnyilvántartás vezetésével, mert ha nem lenne, akkor nem ijedtek/ünk volna meg. Bár én szerencsés helyzetben voltam, mert tegnap nem dolgoztam, így rendelkezésemre állt ma egyszerre az elnézést kérő levél is.

04.02.  16:06  Már nem anyázik senki, alig jön mail… gondolom majd a hét vége felé kezdenek jönni az ügyvédi levelek, majd azok is jönnek ide fel persze szkennelve.

 • Gratula az april fool kampányodhoz. Zártkörű fizetős fórumunkban meg szeretném osztani a blogbejegyzésed, mert nagyon tanulságos. Engedélyeznéd ezt nekem? (persze)

04.02.  16:47 Összeszámoltuk: 110 anyázás / leiratkozás érkezett, marketinges statisztikában ez nem is olyan vészes szám, csak 5%! Ennél sokkal több támogatás, dícséret jött. Ügyvédi leveleket még nem kaptam meg, úgyhogy azt nem tudom…
Egy hirtelen ötlettől vezérelve rámentem az iwiwen "miattam szívinfarktussal a kórházban lévő" Julira és férjére, Márióra. Ezek szerint 04.01. 20:29-kor volt az utolsó belépése. Hát igen, amikor nekem szívinfarktusom szokott lenni, akkor utána én mindig rámegyek az iwiw-re, hogy mégis – mi újság az ismerősökkel….


04.02.  21:25  Kaptam egy igen érdekes levelet, jól esett. Szívesen közzéteszem, ha megkapom rá az engedélyt. Addig nézzük még az utórengéseket:

 • Beszarás! :)  Vagy talán :( ? Először nagyon csúnyákat gondoltam, de már túl vagyok rajta. Most megyek átöltözni… :)
 • Néha jó a humora, néha furcsa. Az útnyilvántartásom rendben van. A blogját majd olvasgatom, de e-maileket nem kérek.

04.03.  13:55  Postás várása… tippeltem, hány "ajánlott" levelet kell átvennem. Nem jött ügyvédi levél… :)  Persze még jöhet… Nincs még vége a történetnek, ki fogom még sorsolni a nyertest is, aki elmehet wellnessezni, és tervezem ma megválaszolni a kommenteket is, mert még oda nem jutottam el… szállíngóznak még a mailek, szemezgessünk:

 • Szerintem jó volt :) Először én is levegő után kapkodtam, majd végig olvasva jót nevettem :)
 • Szellemes volt, semmi baj. Ha több időm lesz, hívom
 • dr. Barazsy Ákos sk. csoportvezetõ ügyész részére! Azért ez egy kicsit erős volt.
 • Tisztelt Barazsy Ákos Úr! Először is elnézését kérem, hogy előző email-emben Kedves Ákosnak szólítottam. Én továbbra is ötletesnek tartom a tréfás levelet. Lehet, hogy nincs elég vaj a fejemen és nem kell félnem. Nem tudom, de remélem, hogy igy van. A mai világban sajnos már minden lehetséges. Na de ne károgjak. További sok sikert kívánok munkájához.
 • Én igen mulatságosnak tartottam és azt hiszem akinek tiszta a lelkiismerete az szintén. Köszönöm az eddigi írásokat Sz A KÖRÖZÖTT!!!
 • marketing teren dobtak mar nagyobbat is es megsem mentek tonkre, raadasul valotlant pedig elvileg nem alitottal, szoval max duhos embereket szereztel, amibol talan nagy bajod nem lesz, haaaaaaaaaaacsaknem spam-meltel ;) (nem!)

04.04.  06:45  Szállingóznak még az olyan e-mailek, akiknek 3 nap a reakcióidejük, abból szemezgessünk… de ezekben benne van az egyik kedvencem is, jót röhögtem rajta! Mielőtt elfelejteném – hogy jó hétvégéje legyen valakinek – elárulom a nyertes nevét, aki elmehet wellnessezni: Kovács Ferenc Péter, a Schenker Kft. képviseletében! Gratula!

 • Tegnap villámlátogatást tett nálam az APEH kommandó, felforgatták az egész irodámat,számlákat, bevallásokat de legnagyobb bánatukra mindent rendben találtak.Leginkább azon háborodtak fel, hogy még az útnyilvántartásom is miliméterre pontosan -egy csepp benzin hiányával,- amit még aznap befizettem az APEH számlájára- szabályosan lett elszámolva. Erőszakot alkalmazva kiszedték belőlem (vagyonvizsgálat, szigorított ellenőrzés stb. ) hogy idézem – melyik az a pancser cég akinek a programját használom -ami mellesleg tényleg jól használható – mert azt a céget ki kell törölni a gazdasági életből, mivel ez a cég- nevezetesen a RoadRekord Bt.- filléres haszon reményében milliárdokat von ki az állami adóhatóság zsebéből.  Tehát Kedves Ákos legjobb lesz ,ha felkészül az elkövetkezendő kellemetlen vizitekre ( a legtöbb esetben kell vizitdíjat fizetni, és nem is keveset ) mert láthatja az adóhivatal nem nézi jó szemmel az önök tevékenységét. Még egyszer elnézést kérek hogy gyengeségemmel én is hozzájárultam -mivel én is az Önök programját használom – hogy ilyen kellemetlenségekkel kell számoljon,de nekem is élnem kell valamiből!  (ez nagyon tetszett :) )
 • Ezúttal is köszönöm frappáns és vicces levelét, egyáltalán nem volt erős, nem kell elnézést kérnie!!
 • Személyesen nem ismerem, de egy kis féregnek tartom. Az előzőekben küldött levelét pedig át adom a rendőrségnek. Gondolkodom, hogy pert indítok Őn ellen. Kérem kerülje a részere küldött ajánlatokat mivel olvasatlanul törlöm.
 • Hülye vicceit tartogassa másnak és kiméljen meg a további email küldéseitől!!
 • Becsülöm a kitartását, de szeretném ha törölne a címlistájáról.

04.04  07:33  Egysoros levél jött, de ilyen egy igazi üzletember… valószínűleg Ő tanulta azt, hogy adott szituban "bocsánatot kérni és elfogadni azt". Ez egy nagyon fontos szabály, jegyezze meg mindenki, nekem sokszor bejött és boldogok voltunk a továbbiakban azzal, akivel előtte nézeteltérésünk volt (mint most Julival is). Tudtuk, hogy "egy nyelvet beszélünk"! Ennyi volt a levél a sajnálkozó levelemre: "Elfogadom a sajnálatot. XY"

04.05. 08:00  Ma is jött 2 feljelentéssel fenyegetőzés és 2 elismerés. 1:1. Várható még vasárnap este és hétfő délelőtt ugyanez, azoktól akik most jönnek vissza szabadságról… Köztük volt egy jóakaróm aki feljelentésre buzdította a kommentben az olvasóimat, és ezt próbálta névtelenül tenni… csakhogy tudom ki az (a csacska)… mindenesetre töröltem a bejegyzését, és nem azért mert megijedtem, hanem azért mert felháborított a pofátlansága… kampányoljon ellenem máshol, ne az én blogomban…

04.07. 09:50  Nem kaptam további anyázást, úgy néz ki, hogy a közlekedési sztrájk miatt most kevesebb emberenek van kedve ügyvédhez / rendőrségre rohangálni. Viszont kaptam egy tök jó dícséretet, ezekért érdemes írni:

 • Nem volt túl erős sőt, qurva jó volt. Húsz perc röhögőgörcsért cserébe és díjazva az Ön marketing kreativítását én mostantól az ügyfeleimet Önhöz küldöm.

04.17.  07:50  Feljelentés még mindig nem jött, valószínűleg már nem is fog :) De azért kaptam még egy ismerősömtől dícséretet írásban, utolsó írásom óta több ilyet telefonon is, továbbá meghívtak marketing előadásokra is előadónak, hogy megosszam a tapasztalataimat a nagyérdeművel… ez jó.

 • Eddig se tartottalak egy "elveszett csávónak".  Körözéses leveled nem csodálom, hogy kivert egy-két biztosítékot, de elárulom Neked igen ütős a dolog. Csak gratulálni tudok hozzá, no meg a bátorságodhoz is.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog