Kell az üzemanyagszámla!

Jó a program, kell a program, de az üzemanyagszámlák hiányosak… Az Ügyfél saját bevallása szerint is hiányzik legalább 10 tankolási számla – 9 hónapra visszamenőleg. Az autó kb. 800 km-t megy el egy tankolással, ami azt jelenti, hogy 8000 km-re nincs számla!

Ezen sajnos még mi sem tudunk segíteni…

Aranyszabály: minden céges autónak minden tankolásáról kell számla (akkor is cégre kell tankolni, ha épp külföldi nyaralásunkat töltjük cégautóval!), mert különben nem lehet jó útnyilvántartást készíteni… még magánautónál is javasolt a számlák gyűjtése, ha másért nem, akkor az aktuális üzemanyagár bizonyítása végett… így lehet ugyanis elszámolni a prémium kategóriájú üzemanyagokat is hivatalosan…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog