Útnyilvántartó program adatmentése a felhőbe!

Örömmel jelentem be, hogy megjelent a RoadRecord útnyilvántartó program vadonatúj – immáron a 6-os verziója!

Elsőként és egyedülállóan az útnyilvántartó programok piacán ez már “felhő” támogatást kapott, mely egy sor, elsöprően új lehetőséget rejt magában!

Első lépésként arra a problémára adunk megoldást, hogy a legtöbb Ügyfelünk nem rendelkezik informatikai szaktudással vagy rendszergazdával, így sokaknak problémát jelent a számítógépen tárolt adatok biztonsági mentése, ennek hiányában komoly károk – és bosszúság – tud keletkezni egy számítógép elromlásakor.

De ennek most vége!

cloudbackup2

Legújabb programverziónkban lehetőséged van – adataid saját számítógépeden való tárolása mellett – ingyenesen, egy egyszerű beállítás segítségével titkosítva lementeni adataidat “felhő” szerverünkre!

A felhő adatmentésről és biztonsági kérdésekről további információ itt.

Az adatmentés pontos használatáról felhasználói kézikönyvünk 23. oldalán olvashatsz, vagy a programból a helyzetérzékeny súgó is segít, egyébként a használata végtelenül egyszerű…

Programfrissítés az útnyilvántartó program megnyitása után, automatikusan.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 831
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog