Útnyilvántartás vs. könyvelők

Ezt a levelet tegnap kaptam egy Ügyfelünktől… azért érdekes ez, mert hetente szembesülünk az ilyen esetekkel, amikor egy könyvelő nincs a topon útnyilvántartás ügyében, és ilyenkor megrendül a bizalom az ügyfél részéről a többi dologban is… és bizony jópár érdeklődő az ilyen könyvelői "tanács" miatt marad az útnyilvántartásában (is) a régi, "jól bevált" módszerénél… közben pedig nem is ismeri a valódi lehetőségeket – és veszélyeket.

"Kedves Ákos!

Én konkrétan rákérdeztem a könyvelőmnél annakidején, elkerülhető-e legálisan a cégautóadó fizetése. Nemmel válaszolt, pedig nem egy gyorstalpalón végzett faluvégi megélhetési könyvelő!

Sajnos ez nem volt egyedi eset, ezért olyan könyvelőt keresek, aki partnerem tud lenni a cégem pénzének megóvásában. Mindeddig sikertelenül!

Ákos, kérlek, ha van rá módod, hozz össze egy jó könyvelővel aki Pest megye környékén dolgozik, és esetleg elvállalják a cégem könyvelését.

Tudom, ez nem a te feladatod, de nem nagyon van több ötletem, hogyan ismerhetek meg igényes, törvénytisztelő könyvelőt."

Van jelentkező? :) Akit érdekel, az írjon nekem ide: barakos@roadrecord.hu

Persze ebből nem csinálunk rendszert, de ez most egyben jó szemléltetőeszköz is volt…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 017
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog