Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

Nyílt lízinges céges személyautóra miért igényelnél vissza 50% lízing ÁFA-t, ha 90%-ot is elszámolhatsz és ugyanúgy (szinte) nincs munkád vele?

Miért bíznád az útnyilvántartásod elkészítését olyanra, aki nem ért hozzá és púp a hátán az egész? Mi örömmel és lelkesedéssel csináljuk, mert ezt szeretjük!

– “De ez nem aggályos a NAV részéről?”

Nem! Ez pontosan ugyanaz, mintha a titkárnődnek vagy a könyvelődnek adnád át az útnyilvántartásod elkészítését, csak mi egy profi szolgáltatás keretén belül adjuk át neked az útnyilvántartás tervezetét (olyan, mint az adóbevallásod tervezete) amit a programunkból Te fogsz kinyomtatni – miután átnézted. Egyre többen bíznak meg minket azzal is, hogy meglévő, nem a mi programunkkal készült útnyilvántartásukat digitalizáljuk, vagy éppen a NAV revízió előtt ellenőrizzük le a 70 féle logikai ütközést kiszűrő algoritmusunkkal… ezeket az esetek 90%-ban ki is kell javítani, mellyel jelentős büntetést spórolunk meg ügyfeleinknek. :)

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és olyan személyre szabott árajánlatot küldünk részedre, ami legalább háromszorosan megtérül neked, vagy ismerd meg útnyilvántartó programunkat!

Adatkezelési tájékoztató

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a számítógépeden is.
kipróbálom