Útnyilvántartás már 11.000 autóra!

Hohó, kettőt pislogtunk és már át is léptük a bűvös 11.000 autót, amire ma RoadRecord-dal készít 4.537 Ügyfelünk útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt!

Egészen pontosan ma 11.028 autóra van regisztrálva az útnyilvántartó programunk, ez már gombócból is sok! :)

Még az ismerőseim is néha megkérdezik, hogy “Mi a fenét tudsz ezen annyit dolgozni?” – egyszerűen nem látszik, nem is hiszik el, hogy egy ilyen “száraz” témával is mennyi teendő van, hogy tényleg a leg-leg-leg útnyilvántartót tehessük az Ügyfeleink asztalára, hogy Ők sok időt spórolhassanak meg az amúgy utálatos munkán!

Köszönjük mindenkinek, ilyen hálás közönségnek öröm dolgozni, és meglátjátok: tömérdek ötletünk van még, hogy még fájdalommentesebb legyen, sőt egyenesen élvezet legyen az útnyilvántartás!

 

Képernyőfotó 2013-11-19 - 19.16.38
Nem kamu, nem csúsztatás, ennyi. Kemény és kitartó munka eredménye. Az ügyfeleink.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 038
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog