Útnyilvántartás iPod Touch-on is

Napról-napra egyre többen használják útnyilvántartásra, kiküldetési rendelvényre az iPhone útnyilvántartó alkalmazásunkat, de ne felejtsük el, hogy ez ugyanolyan jól működik a 3., 4. és az 5. generációs iPod Touch-on is!

Képernyőfotó 2013-06-13 - 11.04.13

Személyes tapasztalatból mondom, hogy egy élmény így a napi utazásaimat összegyűjtve, gyakorlatilag játszva összerakni a havi kiküldetési rendelvényemet!

Mivel a partnereim javarészt már szerepelnek az alkalmazásban, a kocsiból kiszállva tényleg csak egy gombnyomás (nem kettő!) rögzíteni a látogatás tényét, hó végén pedig beszinkronizálom a RoadRecord asztali útnyilvántartó programba az adatokat, és már nyomtatom is a NAV biztos bizonylatomat!

Persze néha előfordul, hogy a nagy rohanás közben elfelejtem ott és akkor rögzíteni az utam, de rendszerint egy dugóban ülve rájövök, és gyorsan pótlom az elmaradást. Az is előfordult, hogy este a TV előtt ülve a Barátok Közt szünetében pótlok… :)

Amúgy a megjelenés óta összegyűlt tapasztalatok alapján továbbfejlesztettük alkalmazásunkat, éppen ma jelent meg a legújabb verzió, amely megújított napi listával, közvetlen szinkronfióknyitási lehetőséggel, és egyéb apró optimalizálásokkal lett okosabb.

Közben pedig felgyűlt még egy pár ötlet, amit folyamatosan adunk majd ki...

A legnagyobb morális kielégülést pedig azok a felhasználói visszajelzések okozzák, amiket nap mint nap hallunk az ügyfelektől, tiszta öröm hallgatni, hogy mennyi embert szabadítunk meg a rabszolgasorból… ezeket a véleményeket sokan az alkalmazás iTunes oldalára is felírták, és büszkék vagyunk arra, hogy olyan alkalmazást sikerült a kezetekbe adni, amit – a konkurencián kívül – mindenki 5 csillagosra értékelt!

Te próbáltad már?

 

 

 

Videós használati utasítás itt.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 038
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog