Útnyilvántartás formai elemeire szóló pénzvisszafizetési garancia

Egy útnyilvántartó program értékes végterméke nem az, hogy legyen valamilyen útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed a fiókban, hanem az, hogy egy NAV ellenőrzésen ne kapj büntetést!

Sokaknak nem volt még ilyen ellenőrzésük, Ők bátran bíznak vakon bármilyen megoldásban – csak ne kelljen fizetni érte! :)

Persze akik átéltek már ilyet – netán büntetésük is volt már – Ők jól tudják, hogy többet spórolnak, ha profi útnyilvántartóra bízzák az álmukat.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy – tudomásunk szerint – még senkit nem büntettek meg az útnyilvántartó programunk hibájából a felhasználóink közül!

formaigari

Mától pedig új garanciát vezetünk be: életreszóló pénzvisszafizetést útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény formai hibájából adódó NAV büntetések esetén!

Ez azt jelenti, ha bármikor NAV ellenőrzésed lesz, és adott időszakban a legújabb programverziónkkal készített útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed miatt a NAV megbüntet mert formai hiányosságok vannak, akkor mi azonnal visszafizetjük Neked a teljes vételárat!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 038
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog