Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény iPad és iPad mini-n is!

Kifejezetten utazó üzletkötőknek (is) ajánljuk az iPad-ra és az iPad mini-re is optimalizált mobil útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény programunkat.

Ma még inkább csak biztosítós ügynököknél, de már egyéb üzletkötőknél is egyre többször bukkan fel ez az eszköz, ezen jegyzetelnek, emaileznek, fotóznak, töltenek ki kérdőíveket, sőt, már dokumentumbeolvasást, illetve digitális aláírást is megoldja a “tablet”.

Ha már kézben van, miért ne ezen rögzítsük az útnyilvántartást is?

ipad utnyilvantartas

Semmi akadálya, egy gombnyomással időbélyegesen és GPS koordinátákkal ellátott hiteles útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt lehet készíteni!

Legújabb verziónkban nemcsak elkészítettük az iPad és iPad mini-re optimalizált változatot, de apróbb, viszont annál fontosabb kiegészítő funkciókat is raktunk bele.

 

Te próbáltad már?

 

 

Videós használati utasítás itt.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog