Útnyilvántartás applikáció

Automata útnyilvántartó app

A legjobb helyen jársz, ha olyan appot keresel, ami az útjaidat automatikusan rögzíti, majd üzleti és magán utakra kategorizálja. Nem meríti a mobilod adatkeretét és akkumulátorát, nem állsz folyamatos megfigyelés alatt és megadhatod azt az időszakot is, amikor az automatikus rögzítés működjön. Fókuszban az útnyilvántartás, téves rögzítések és felesleges funkciók nélkül.

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

Nincs több vesződség

Útnyilvántartás többletmunka nélkül: a járműkövetéssel és más appokkal ellentétben nem kell az automatikusan rögzített utakat egyesítened, szétválasztanod vagy kiegészítened. Az online programban pedig havonta 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásodat.

Válaszd a legjobb megoldást!

Ez nem csak egy önálló app, így nem kell szenvedned egy kis képernyőn a teljes útnyilvántartásod összeállításával, ezt intézheted az asztali számítógépeden, nagy képernyőn. Az intelligens útajánlás funkcióval automatikusan kiegészítheted a hiányzó utakat. Nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy biztosan NAV-álló legyen!

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
útnyilvántartás mobilon

"Jól hangzik, de biztos drága lesz..."

Próbáld ki útnyilvántartó appunkat 14 napig ingyen és győződj meg Te is róla, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg egy minden elvárásnak megfelelő útnyilvántartó megoldással! Az idő pénz, így a RoadRecord lesz a legjobb befektetésed. A NAV-álló útnyilvántartásnak köszönhetően pedig a büntetést is biztosan elkerülöd!

További információ