Útnyilvántartás ajánlással a gyermekekért!

Szuper rendszert fejlesztettünk: átdolgoztuk weblapunkon az ismerősök általi ajánlórendszert, mostantól egy előre megírt sablonlevelet lehet (szerkeszthetően) elküldeni az ismerősöknek, akik ajánlani szeretnének minket. Lehet választani magázó vagy tegező változat között, kitölti automatikusan a megszólítást és az aláírást, és most figyelj: elszámolórendszert építettünk mögé, tehát az ajánló értesül róla, ha az ajánlott bejelentkezik a rendszerünkbe, és figyelemmel lehet kísérni az útját. Az ajánló értesítést kap ha vásárlás történt, de akkor is ha visszautasítás lett a vége!

Mi pedig hó végén küldjük a pénzt az alapítványnak. Íme a kampánylevél, ajánljál Te is!

"Kérem Önt, hogy ajánljon minket ismerőseinek is, minden ajánlás általi vásárlás után 5.000 Ft-ot utalunk át a Heim Pál Gyermekkórház számlájára (elszámolást küldünk)! Ajánláshoz klikk ide!Önnek akár egy sort sem kell írnia (még tegező- és magázó változat közül is választhat!), csak klikkeljen ide és írja be ismerőse nevét és e-mail címét és ennyi az egész!

Minél több ismerősének ajánl minket, annál több gyermeken tudunk együtt segíteni! Ajánláshoz klikk ide!"

Szeretek ilyeneket csinálni :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 545
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog