Útnyilvántartás adatmentésed be van már állítva?

Elsősorban Ügyfeleinknek szól – de előző, rendszergazdai életemből tudom, hogy mindenkinek hasznos lehet: vedd komolyan az adatmentést!

Állítsd rendszerbe!

Másképp nem ér semmit!

Javaslom, hogy állítsd be RoadRecord adatmentésed MOST, nehogy úgy járj mint pár Ügyfelünk, akik addig halogatták a kérdést, amíg túl késő nem lett…

cloudbackup2

Jellemzően a számítógép újratelepítésénél elfelejt a rendszergazda adatmentést készíteni, vagy ellopják / elvesztik / tönkremegy a notebook, vagy egyáltalán nem szokott adatmentés lenni, esetleg csak alkalomszerűen van – ami rendszeresen elmarad… :)

Több éves adatok pótlása nagy munka, sokkal jobban jársz, ha most mindenféle számítástechnikai szaktudás nélkül, 1 perc alatt beállítod RoadRecord adatmentésed!

Beállítások ›› Felhő fül ›› Email cím megadása ›› Kulcs igénylése ›› Emailen érkezett kulcs beírása ›› Kulcs ellenőrzése.

Vannak, akik még mindig félnek a felhőbe tárolni adataikat – tőlünk biztos nem jut máshoz, ráadásul még előttünk is titkosítottak az adatmentések!

További információ az útnyilvántartás adatmentéséről itt.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 526
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog