Útnyilvántartás 2014: nem lesz változás az adózásban

Nem a kiszámítható gazdaságpolitikáról vagyunk híresek, így megértem azokat, akik az év végével az utolsó pillanatig kivárnak, amikor valamilyen döntéshelyzetben vannak ez ügyben.

Kedvenc sztorim gyorsan: többször előfordul, hogy valaki feliratkozik hozzánk érdeklődőként vasárnap este, és mire hétfő reggel visszahívjuk, csak ennyit mond: “Már nem aktuális, visszhall…”

Vajon mi történhetett egy éjszaka alatt? :)

Visszatérve, az útnyilvántartás is ilyen, sokan sakkoznak ilyenkor, hogy jövőre mi legyen az autókkal: vegyünk – ne vegyünk (lesz még a cég?), béreljünk – lízingeljünk (ez most nagyon megy a lízingÁFA visszaigényelhetősége miatt), esetleg a cégautót rakjuk ki magánba, hogy ne kelljen cégautóadót fizetni?

images

Sok az eldöntendő kérdés, de legalább idén már abban biztosak lehetünk, hogy az útnyilvántartással és kiküldetési rendelvénnyel kapcsolatban nincs adóváltoztatás jövőre, így könnyebb a döntés! :)

Tipp: A RoadRecord ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésedre ilyen kérdésekben, van tapasztalat…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 526
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog