Ütközésteszt videó: ennyit fejlődött a biztonság 50 év alatt

Nagyon megörültem, hogy korábbi bejegyzésemre, miszerint van egy javaslat az asztalon, hogy ne lehessen 8 évnél idősebb autót behozni az országba ilyen jól reagáltak az olvasóim.

A facebookon ezzel kapcsolatban csak fröcsögést lehetett olvasni a kommentekben, itt pedig nem (ja itt nincs is komment épp ezért :) )

Látszik, hogy olvasóim java felelősségteljes vállalkozó, ezért Nekik is fontos, hogy ne a nepperek, hanem a kifehérített magyar gazdaság járjon jól, amiből mi,  vállalkozók élünk végső soron.

Akik még mindig az öreg autókban gondolkodnának, Nekik találtam egy videót, ami egy ütközésteszttel megmutatja, hogy mennyit változott a biztonság 1959 és 2009 között!

Elég látványos, érdemes megnézni. Azért is, mert véleményem szerint a felgyorsult világban szinte ugyanennyit fejlődhetett 2009 és 2016 között. Ma ott tartunk, hogy nemcsak az ütközéskor kisebb a kár, hanem a szenzorok miatt már az ütközés is elkerülhető!

Atya ég, mi lesz itt 20 év múlva?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog