Újdonság! Már InnVoice online számlázódból importált utakkal is készülhet az útnyilvántartásod

Az InnVoice számlázót az online útnyilvántartó programunkkal összekapcsolva szinte automatikussá teheted a havi útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed elkészítését.

A webáruházba köthető, regisztráció után azonnal hozzáférhető, böngészőben futtatható online számlázóban meglévő partner adataidat és számla listáidat könnyedén importálhatod a RoadRecord programunkba.

innvoice számlázóból útnyilvántartás RoadRecord

  • Eddig a számlázódban (vagy a kézi számládon) felvezetett partnereid adatait útnyilvántartódban újra manuálisan meg kellett adnod. Ha az InnVoice online számlázót használod, akkor partnereidet a RoadRecord online programodba egy mozdulattal importálhatod. És már használhatod is útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed elkészítésekor!
  • Ha a vállalkozói tevékenységed miatt a céges autód mozgása részben vagy teljesen megegyezik a számlázással, akkor mostantól nem kell kétszer dolgoznod! Online számláid sorrendjét importálhatod a RoadRecord útnyilvántartóba.

Az importált utakat később elvárás szerint összevonhatod, szétválaszthatod, kiegészítheted és kategorizálhatod, hogy minden jogszabálynak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt készíthess.

Sőt, az útajánlás funkció segítségével automatikusan kipótolhatod a hiányzó utakat, akár visszamenőlegesen is.

Az online programok együttes használatával és automatizálásokkal egyre több időd szabadulhat fel, amit fontos, bevételszerző tevékenységeidre fordíthatsz és versenyképesebbé válhatsz!

Regisztrálj az InnVoice online számlázóra és próbáld ki 30 napig ingyen a RoadRecord Online útnyilvántartó programot!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 835
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere